Οδυσσέας Βουρβουκέλης: Θα συμμετέχω στην κοινή προσπάθεια

 

Είναι γνωστό ότι ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης, δέχτηκε προτάσεις συμμετοχής του στην τοπική αυτοδιοίκηση. Άνθρωπος με ευαισθησίες, πετυχημένος επιχειρηματίας, είναι λογικό να είναι επιθυμητή η παρουσία  του στα κοινά και στους δύο βαθμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η αλήθεια είναι ότι τα πολιτικά σχήματα σε δήμους του νομού Ξάνθης και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που του πρότειναν την συμμετοχή του στον κοινό αγώνα, τον τιμούν και νοιώθει την επιθυμία του μεγαλύτερη να συμμετέχει σε κάτι που πραγματικά θα γνοιαστεί για τον τόπο και θα δώσει το αίσθημα της Περιφερειακότητας στους πολίτες της ΑΜΘ. Αγαπά τον τόπο του (το έχει αποδείξει άλλωστε με την ανάπτυξη της επιχειρηματικής του δραστηριότητας στα Άβδηρα) και επεξεργάζεται τις προτάσεις που του έγιναν.

Σαφώς και το κριτήριο ενός έντιμου ανθρώπου και επιχειρηματία όπως ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης, είναι αν οι προτάσεις που του έγιναν, έχουν σαν στόχο το κοινό καλό καθώς και η θέληση του συνόλου για να επιτευχθεί αυτό.

Ο ίδιος σε δήλωση του στην XanthiTimes.gr αναφέρει:

Έχω θέση τον εαυτό μου στην διάθεση της τοπικής κοινωνίας, ευρύτερα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας της Θράκης αλλά και στους δήμους στους οποίους ζω και επιχειρώ. Μέχρι να γίνουν οι τελικές ζυμώσεις στις είδη ανακοινωμένες παρατάξεις ή στις παρατάξεις που θα εμφανισθούν, τότε θα κρίνω αναλόγως με τις προτάσεις, οι οποίες , θα πρέπει να εξυπηρετούν τους πολίτες και το κοινό καλό. Τότε ναι και εγώ, θα προσφέρω με τις δικές μου δυνάμεις.