ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ΣΥΣΚΕΨΗ (στις 31 Οκτ.2018)

 

Η πετυχημένη πορεία του προγράμματος  Εκκλησιασμοί σε I.N.στα Πομακοχώρια Ν. Ξάνθης με μπροστάρη τον Μητροπολίτη Ξάνθης, την ΕΑΑΣ και συλλόγους της Ξάνθης, ξαναμπαίνει στο «αυλάκι» για το 2019. Με πρόσκληση της η Ένωση Αποστράτων καλεί τα μέλη του προγράμματος αλλά και άλλους συλλόγους της Ξάνθης αν το επιθυμούν να να βρεθούν στα γραφεία της Ένωσης στις 31 Οκτωβρίου για να επαναλάβουν το πετυχημένο εγχείρημα, να καταγραφούν τα συμπεράσματα από την δράση του 2018 κυρίως όμως να αξιολογηθεί μία προσπάθεια που ξεκίνησε από μια σταγόνα και μετατράπηκε σε ρυάκι. Εμείς να συγχαρούμε την προσπάθεια της ΕΑΑΣ  για την αγόγγυστη προσπάθεια αλλά και την ζωτική παρουσία των υπολοίπων συλλόγων. Ποιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ένωσης Γ. Γεωργιάδης γράφει στην πρόσκληση: Αγαπητοί ‘’ανάδοχοι’’, Πρόεδροι και ΔΣ των Συλλόγων- Ενώσεων ,των των Ι.Ν. που υπάρχουν στα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης,

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

στη σύσκεψη, που θα γίνει στα Γραφεία μας, στις 31  Οκτ (ΤΕΤΑΡΤΗ) και ώρα 11:00, για τον συντονισμό και τη σύνταξη του Προγράμματος: ‘’Εκκλησιασμοί στα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης 2018’’.

Τα θέματα της ‘’ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ’’, είναι :

  • Απολογισμός Προγράμματος 2018.
  • Υποχρεώσεις- Ευθύνες του ‘’Αναδόχου’’ Ιερού Ναού.
  • Σύνταξη Προγράμματος 2019. (τουλάχιστον 2 εκκλησιασμοί ανά Ι.Ν.).
  • Πρόσκληση και άλλων Συλλόγων, Ενώσεων.
  • Τυχόν άλλα Θέματα (που θα προκύψουν).

Στη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί, με μερίμνα μας, παρουσίαση ενημέρωση, επί όλων των θεμάτων .

H απόλυτα επιτυχημένη, κοινή μας, δραστηριότητα που ξεκίνησε,, από το 2013, με την κατεύθυνση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κκ Παντελεήμονος, συνεχίζεται με αυξητική πορεία  και μάλιστα με μαζική συμμετοχή και αποδοχή από την Κοινωνία.

Παρακαλούμε και Προσκαλούμε και άλλους, Φορείς, Συλλόγους & Ενώσεις, που επιθυμούν να προγραμματίσουν (πρόσθετους) εκκλησιασμούς στους Ι.Ν. του θέματος ή και να γίνουν ‘’συνανάδοχοι’’ στα Ιερά Παρεκκλήσια, να προσέλθουν στη σύσκεψη προκειμένου να συντάξουμε- έγκαιρα και κυκλοφορήσουμε Πανελληνίως, τη σχετική ‘’αφίσα’’.

Το παρόν κοινοποιείται στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, την οποίαν και παρακαλούμε, για την αποστολή εκπροσώπου στη σύσκεψη, όπως και στο Δ’Σ. Στρατού, για την κατά κρίση του αποστολή εκπροσώπου για τους Εκκλησιασμούς που θα προγραμματιστούν στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου ΓΛΑΥΚΗΣ.( εντός Στρατοπέδου).

Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 6937100910 και 6937409943