Σύμφωνα με πληροφορίες και λόγω της μεγάλης αναστάτωσης που υπάρχει, οι συνδικαλιστικοί φορείς της Ξάνθης (Δημοσίων Υπαλλήλων ΑΔΕΔΥ – Ιδιωτικού Τομέα – Εργατικό Κέντρο και Συνταξιούχων) συναντήθηκαν και συζήτησαν την διοργάνωση ημερίδας με θέμα την ενημέρωση των μελών τους για τα Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, άλλα και τον νέο υπολογισμό των συντάξεων.
Έτσι συμφώνησαν το επόμενο διάστημα να φιλοξενήσουν γνωστό Εργατολόγο και Νομικό στην Ξάνθη για να ενημερώσει τα μέλη τους.
Κάτι ανάλογο έχει γίνει από το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης πριν χρονιά και είχε μεγάλη επιτυχία.
Τέτοιου είδους ενέργειες είναι επιβεβλημένες και πρέπει να γίνονται από τους συνδικαλιστικούς φορείς για το καλό των μελών τους. Άλλωστε αυτό το διάστημα και με το μπέρδεμα που υπάρχει για τα εάν πρέπει να γίνουν νέα δικαστήρια ή να συμπληρώσουν αιτήσεις για την διεκδίκηση των δώρων (Χριστουγέννων Πάσχα κ.τ.λ.) είναι η κατάλληλη στιγμή. Δυστυχώς η κυβέρνηση σύμφωνα με πληροφορίες συνδικαλιστών δια του υπουργού Τσακαλώτου απέκλεισε εντελώς κάθε αύξηση στους μισθούς, καθώς και την επαναφορά των επιδομάτων, λόγω μη ύπαρξης χρημάτων.
Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα της ενημέρωσης από τον καλεσμένο των φορέων στην Ξάνθη.
Εμείς να ευχηθούμε άπλα καλή επιτυχία.