ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τόπο στα νιάτα από Τσιακίρογλου. Δεν θα είναι υποψήφιος και άλλα “μαντάτα”.

 

Όπως πληροφορηθήκαμε από αξιόπιστη πηγή η παράταξη του Σ. Τσιακίρογλου πλέον δεν θα είναι υποψήφια εκ νέου στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον δήμο Ξάνθης στις εκλογές του Μαΐου.

Μάλιστα όπως μας είπε η ίδια εγκυρότατη πηγή, είναι σε κοινή γραμμή με το άλλο μέλος της παράταξης κυρία Α. Μιχαλοπούλου.

Τώρα τι ακριβώς σημαίνει αυτό, ουδείς γνωρίζει αν και είναι φανερό, αλλά στην πολιτική, ποτέ και ειδικά στην Ξάνθη, ποτέ μη λες ποτέ.

Η ίδια η πηγή μας λέει ότι μιλάει και με άλλες παρατάξεις όπως Τσέπελη και Δημαρχόπουλο. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Θα μπει επικεφαλής η κυρία Μιχαλοπούλου; Θα «κολλήσουν» σε άλλη παράταξη;

Κοντός ψαλμός αλληλούια. Το μόνο βέβαιο είναι, όπως επιμένει η πηγή μας, ότι ο Σ. Τσιακίρογλου δεν θα είναι υποψήφιος στον δήμο Ξάνθης ως επικεφαλής της παράταξης .

Τι έγινε ρε παιδιά; Περονόσπορος έπεσε στους Περιφερειακούς Συμβούλους της Ξάνθης και δεν σηκώνει κανένας το τηλέφωνο με πρώτο και καλλίτερο τον Κ. Ζαγναφέρη;

Ούτε ο λαλίστατος Μ. Αμοιρίδης σηκώνει το τηλέφωνο μετά το “τράβηγμα” αυτιού από τον Αυγενάκη. Είμαστε ρεζίλια στην περιφέρεια, γίναμε και στην Αθήνα.

Λυπάμαι Κώστα που δεν είμαστε “γυαλί”.