Με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρης ξεκινά “αντάρτικο” (;) κόντρα στην γραμμή του Μητσοτάκη της ΝΔ.

Σύμφωνα με την δήλωση του προέδρου του κόμματος Κ. Μητσοτάκη που λέει ότι όποιος κατέχει κομματική θέση δεν μπορεί να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης και με δεδομένη την απόφαση του ιδίου σε σχέση με τους “αντάρτες” της Ηπείρου και τις διαγραφές που ακολούθησαν, υπάρχει περίπτωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τον διαγράψει αυτόν και τα στελέχη του Χ. Μέτιου που θα τον ακολουθήσουν;

Άλλωστε είναι πρόσφατη η δήλωση του Κ. Μητσοτάκη στην Άρτα που λέει ότι χρίσματα θα πάρουν οι νυν περιφερειάρχες.

Νυν Περιφερειάρχης είναι ο Χ. Μέτιος, άρα υποψήφιος θα είναι ο ίδιος. Άρα ο Κ. Ζαγναφέρης κατεβαίνει “αντάρτης” ή μήπως κάνουμε λάθος;

Όπως και να έχει το πράγμα ο Κ. Ζαγναφέρης μέσω του facebook δήλωσε οτι θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ.

ΔΗΛΩΣΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
Μετέχοντας σχεδόν δέκα χρόνια στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζοντας από μέσα τα προβλήματά της, τις δυσλειτουργίες της αλλά και τις τεράστιες δυνατότητές της, αποφασίσαμε μια ομάδα αυτοδιοικητικών στελεχών, αλλά και ενεργών πολιτών να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας για την διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Όλοι μας έχουμε πολιτικές καταβολές και δραστηριότητες, τις οποίες δεν απεμπολούμε, αλλά έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας αξιόλογης και ικανής ομάδας, ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης, όπως άλλωστε υποστηρίζουν διαχρονικά όλα τα κόμματα (όπως και η Νέα Δημοκρατία).
Στόχος μας είναι η επανεκκίνηση από το τέλμα που επήλθε από την απρόσμενη απώλεια του ιδρυτή της παράταξής μας Γ.Παυλίδη και η επανεκκίνηση της αναπτυξιακής πορείας της περιοχής μας.
Με όραμα, πίστη και γνώση θα διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη σας για να υλοποιήσουμε τις αξίες και τις προσδοκίες όλων μας.
Εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού μας

Με σεβασμό στον πολίτη
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ