Ο Φερνάντο Βαρέλα, μιλώντας σε ρουμανική ιστοσελίδα, κλήθηκε να συγκρίνει τον Ιβάν Σαββίδη με τον πρώην εργοδότη του στην Στεάουα Βουκουρεστία, Τζίτζι Μπεκάλι και ο αμυντικός του “Δικεφάλου” είπε ενδιαφέροντα πράγματα για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

“Υπάρχει η ίδια πίεση από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ γιατί θέλει να κερδίζει. Έχει επενδύσει μεγάλα ποσά στην ομάδα τα τελευταία έξι χρόνια  και έχει κατακτήσει μόνο το κύπελλο. Η πίεση είναι μεγάλη γιατί η ομάδα θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι η ζωή μου στη Θεσσαλονίκη είναι ίδια με όλων των ποδοσφαιριστών.

Ο ιδιοκτήτης μας (σσ: εννοεί τον Ιβάν Σαββίδη) δεν μιλά τόσο συχνά στην τηλεόραση, όπως κάνει ο Τζίτζι Μπεκάλι. Ωστόσο έρχεται στο ξενοδοχείο της ομάδας και μας μιλά όταν παίζουμε καλά αλλά και όταν παίζουμε άσχημα. Είναι αυτός που πληρώνει και μάλιστα πάντα στην ώρα του και δικαιούται να το κάνει.

Δεν μας κρίνει στη τηλεόραση γιατί αναγνωρίζει ότι έχουμε αντιληφθεί ότι πρέπει κάθε φορά να παίζουμε και καλύτερα. Όταν παίζουμε άσχημα πρέπει να διορθώνουμε τα λάθη μας και όταν παίζουμε καλά πρέπει να παίζουμε καλύτερα”, είπε ο Φερνάντο Βαρέλα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ παρά τα εμπόδια που έβαλε σε αυτή ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα.

“Ήταν λογικό να ενεργήσει με αυτόν τον τρόπο. Όταν ένας ποδοσφαιριστής αξίας σου εμφανίζει μια πρόταση, δεν τον αφήνεις να φύγει τόσο εύκολα και με λιγότερα χρήματα από αυτά που θεωρείς ότι αξίζει. Ήθελε να κερδίσει από τη μεταγραφή όσα περισσότερα χρήματα μπορούσε. Όταν δε συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ μίλησα μαζί του και του εξήγησα ότι θέλω να φύγω. Τελικά το κατάλαβε”, τόνισε.

Photo Credits: Eurokinissi