ΕΝΑΣ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

 

Την τελευταία τετραετία η χώρα μας μοιάζει να βουλιάζει όλο και βαθύτερα στο βούρκο των οικονομικών αδιεξόδων και όχι μόνο. Ήρθε η στιγμή να ανασυνταχθούμε, να αναδιοργανωθούμε και μαζί να αγωνιστούμε για την Ελλάδα που οραματίζεται ο πολλά υποσχόμενος αυτός ηγέτης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος Κυριάκος Μητσοτάκης, με βασικό μήνυμα μια λέξη: «Μπορούμε!», καλεί τους Έλληνες, να γίνουν συνοδοιπόροι του στη διαδρομή, που οδηγεί σε ένα μέλλον λαμπρό, βάζοντας τέλος στον κύκλο ψέματος και κλείνοντας αυτή τη γκρίζα εποχή την οποία βιώνουμε.

Οι συμφωνίες κράτους-πολιτών μετά τα τόσα δεινά αμφισβητούνται, όμως ο ίδιος είναι εδώ, για να κερδίσει τη χαμένη εμπιστοσύνη των πολιτών, αναλαμβάνοντας ευθύνες, με στόχο να χτίσει σταθερά θεμέλια και να θέσει γερές βάσεις, για μια Ελλάδα ευημερούσα, υπερήφανη και ασφαλή. Μια Ελλάδα με αξιοκρατία, δικαιοσύνη, ισονομία και ισοπολιτεία. Έννοιες γνωστές, από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τις οποίες πρώτος θεμελίωσε στη χώρα μας.

Αναγνωρίζοντας τους κόπους του Έλληνα, που με υπεράνθρωπες προσπάθειες πασχίζει να σταθεί στα πόδια του καθημερινά, παρόλη τη βαριά φορολογία, δυναμικά ανοίγει πόρτες, για μια κοινωνία ευκαιρίας και προόδου για όλους, χωρίς κοινωνικές διακρίσεις, χωρίς τη σημαία ενός χρώματος. Έτσι, έχουμε την βαθειά πεποίθηση, πως θα σταθεί δίπλα σε κάθε κοινωνική τάξη και θα είναι εκεί για να αφουγκραστεί κάθε ανάγκη της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας.

Με γνώμονα λοιπόν, την ευημερία του ευλογημένου τόπου μας, ο κος Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται με καινοτόμες ιδέες και ένα νέο εθνικό σχέδιο, το οποίο εστιάζει μεταξύ άλλων:

 

  • Στον πλούσιο και ανεκμετάλλευτο πρωτογενή τομέα της Ελλάδας,
  • Στην παιδεία, στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και στην ελεύθερη πρόσβαση στη γνώση,
  • Στην επανακατάρτιση των ανέργων,
  • Στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μέσα στα επόμενα πέντε έτη, με σκληρή δουλειά, σοβαρότητα, ρεαλισμό και προσήλωση στο στόχο,
  • Σε ένα λειτουργικό και αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα,
  • Στη συνταγματική αναθεώρηση
  • Στην ασφάλεια των πολιτών με αποτελεσματική και ποιοτική δικαιοσύνη, βάζοντας τέλος στην τρομοκρατία των παρανόμων και αναγεννώντας πια την ασφαλή γειτονιά,
  • Στο τέλος του βραχνά των παρανοϊκών φόρων και εισφορών με πρωτοπόρο τον ιδιωτικό τομέα και στη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% έως το 2021
  • Στην κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου
  • Στις επενδύσεις στη Βόρεια Ελλάδα
  • Στην ένταξη της χώρας μας στις αγορές

 

Η λίστα συνεχίζεται και  είναι μεγάλη. Εάν επιθυμούμε την ανασυγκρότηση του κράτους μας, το οποίο έπεσε θύμα εγκληματιών και επαγγελματιών ψευτών, είναι ώρα να στρέψουμε το βλέμμα μας σε κάτι, που υπόσχεται ότι με σταθερά βήματα, χωρίς πυροτεχνήματα, φανφάρες, και λαϊκισμούς, αλλά με τη σύμπραξη και τη συμμόρφωση όλων μας, Μπορούμε! να πάμε την Ελλάδα μας μπροστά!

 

 

 

ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ