Άγγελος Μπεμπεκίδης. Καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχετε

Με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης όταν μέλη του ΠΑΜΕ επιτέθηκαν σε συναδέλφους τους συνδικαλιστές ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης Άγγελος Μπεμπεκίδης καταδίκασε το γεγονός τονίζοντας ότι το συνδικαλιστικό κίνημα δεν διάγει και τις καλλίτερες μέρες του και δέχεται κρητική.

Ποιο συγκεκριμένα ο Άγγελος Μπεμπεκίδης δήλωσε στην xanthitimes.gr: Απ’ ότι έχουμε πληροφορηθεί από τα μέσα ενημέρωσης αλλά και από κάποιες ανακοινώσεις που έβγαλαν άλλα εργατικά κέντρα,  στο εργατικό κέντρο το συγκεκριμένο,  πρέπει να είχαμε εκλογικές αναμετρήσεις και βέβαια δημιουργήθηκαν επεισόδια και είχαμε τραυματισμούς και φτάσαμε στα νοσοκομεία. Εννοείτε ότι εμείς καταδικάζουμε τέτοιου είδους γεγονότα και επεισόδια. Το συνδικαλιστικό κίνημα στην χώρα μας, δεν περνά και τις καλλίτερες εποχές του και δέχεται κριτικές και καλά κάνουν και τις κάνουν τις κρητικές τους, καλό είναι, να είμαστε εμείς από μόνοι μας συμμαζεμένοι και να μην δίνουμε δικαίωμα προς τα έξω και για άλλα σχόλια με τις ενέργειες και τις τακτικές που κάνουνε. Για αυτό και εμείς καταδικάζουμε τέτοιου είδους γεγονότα από οποιουδήποτε και αν προέρχονται».

Άξιο αναφοράς είναι ότι τα γεγονότα και τις βιαιότητες στο εργατικό κέντρο σύμφωνα με δημοσιεύματα και ανακοινώσεις των Εργατικών Κέντρων στην Ελλάδα, προκάλεσαν μέλη του ΠΑΜΕ. ένα κόμμα που εδώ και χρόνια στηρίζει με αγώνες το συνδικαλιστικό κίνημα.