Απάντηση Αλέξανδρου Κοντού στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης  σε μία δήλωση – απάντηση προς τον Α. Κοντό από την μεριά τους που εκτός από χολή, βγάζει προς τα έξω την κενότητα τους. Σωστά ο Α. Κοντός αποκαλεί το έργο τους το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ. Είναι αλήθεια ότι οι κκ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, αντί να ασχολούνται με το κυβερνητικό έργο,να εισηγούνται και να ψηφίζουν νόμους για το καλό της κοινωνίας που καταβαράθρωσαν στην κυριολεξία, ασχολούνται με το τι έκανε και τι δεν έκανε ο Αλέξανδρος Κοντός στα χρόνια που ήταν βουλευτής και Υπουργός. Χαρακτηριστικό σποτάκι σε τοπικό κανάλι ασχολείται με αυτό το θέμα. Όμως στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό τοπικό κανάλι που στηρίζεται από την συγκεκριμένη κυβέρνηση, δεν είδαμε κανένα σποτάκι που να λέει τι έκαναν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για το καλό του τόπου.

“Μακάριοι οι… «τίτλοι»… των «βουλευτών» του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Δυστυχώς όμως θα πρέπει να συνοδεύονται και από το ανάλογο έργο κι όχι το… «έργο» του απόλυτου ΤΙΠΟΤΑ.

Οι εμμονές, η εμπάθεια και η ανασφάλεια, δεν αποτελούν πλέον άλλοθι. Τέσσερα χρόνια είναι «τιτλούχοι»… Αλήθεια, εκτός από το να ψηφίζουν ακόμη και τα πλέον αντιλαϊκά και αντιαγροτικά νομοσχέδια, προκειμένου να παρατείνουν την θητεία τους, τι άλλο έχουν να επιδείξουν; Ποιος τους γνωρίζει”;