ινητοποίηση των αστυνομικών αρχών είχαμε λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι στο κέντρο της Λαμίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα εύσωμος Ρομά  μπήκε σε σπίτι (οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πλησίον της Οδού Κωνσταντινουπόλεως) και αφού έκλεψε χρυσαφικά και χρήματα έγινε ¨καπνός¨! Μόλις οι ένοικοι αντιλήφθηκαν την κλόπή κάλεσαν την αστυνομία.

Η ομάδα ΔΙΑΣ έσπευσε στο σημείο προκειμένου να αναζητήσει πληροφορίες από τους ένοικους ενώ άλλο “δίδυμο” διεξήγαγε έρευνες στα γύρω τετράγωνα. Ο ληστής όμως είχε καταφέρει να ξεφύγει.

To σημείο όπου βρίσκεται το πληντύριο αυτοκινήτων και από όπου πήρε το ταξί ο ληστής

Λίγη ώρα αργότερα μπήκε σε ένα πληντύριο αυτοκινήτων στην Οδό Κωνσταντινουπόλεως ζητώντας από τους εργαζόμενους να του καλέσουν ένα ταξί. Εκείνοι αφού τον εξυπηρέτησαν -και ενώ συνέχισαν την δουλειά τους- είχαν παρατηρήσει ότι ο εύσωμος Ρομά ήταν αιμόφυρτος και ξυπόλητος και πως τα ρούχα του ήταν σκισμένα. Μάλιστα φέρεται να τους είπε ότι θέλει να μεταβεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Έρευνες έγιναν και στο Νοσοκομείο Λαμίας

Οι εργαζόμενοι παρατηρώντας όσο μπορούσαν μέσα στο φόρτο εργασίας τις κινήσεις του, αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αφού αποχώρησε, λίγα λεπτά μετά από το σημείο πέρασε η ομάδα ΔΙΑΣ με τους ανθρώπους που εργάζονται στο πληντύριο να σταματούν την μηχανή επισημαίνοντας στους αστυνομικούς το περιστατικό και πως ο Ρομά θα είχε κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο Λαμίας (όπως τους είχε πει).

Άμεσα αστυνομική δύναμη κινητοποιήθηκε και ακολούθησε τα χνάρια του προκειμένου να τον σταματήσει και να τον συλλάβει. Η αστυνομία αφού τον αναζητήσε κατά μήκος της διαδρομής αλλά και στο Νοσοκομείο δεν τον εντόπισε ενώ άλλη ομάδα βρέθηκε και στον καταυλισμό της Καμηλόβρυσης όπου τον έκανε φύλλο και φτερό χωρίς ωστόσο να τον εντοπίσει.

Έρευνες και στην Καμηλόβρυση

Παρά το “ψάξιμο” της ΕΛ.ΑΣ ο εύσωμος Ρομά εξαφανίστηκε και αναζητείται…

Οι έρευνες συνεχίζονται!

Έρευνες έγιναν και στο Νοσοκομείο Λαμίας

https://lamianow.gr/lamia-o-kleftis-pire-taxi-gia-na-xefygei-mesimeriani-anastatosi-sto-kentro-tis-polis-eikones/