Συνελήφθησαν 5 άτομα για ναρκωτικών στη Δράμα και την Ξάνθη

 Συνελήφθησαν την 30-7-2018, στη Δράμα και την  Ξάνθη, πέντε (5) άτομα, εκ των οποίων τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 42, 18 (άντρες), 52, 35 (γυναίκες) ετών και μία 42χρονη αλλοδαπή. Σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν την 52χρονη, διότι εντόπισαν στην οικία της μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 10 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση,  χθες το μεσημέρι, στη Δράμα, οι παραπάνω αστυνομικοί,  συνέλαβαν τον 42χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του εντόπισαν, μεταξύ άλλων, ποσότητα ηρωίνης, βάρους 1,1 γραμμαρίων και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι, στη Δράμα, συνελήφθη επίσης ο 18χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην τέταρτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Ξάνθη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης., συνέλαβαν την 42χρονη και την 35χρονη, διότι εντοπίστηκαν να κατέχουν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3,4 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν όλες οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Ξάνθης.