«Άνοιγμα» της εταιρείας «Φίλτρα Θράκης» και στα ηλιακά νέας τεχνολογίας

 

Η Εταιρεία Φίλτρα Θράκης μετά την επιτυχή της πορεία στην διάθεση και εκπροσώπηση των φίλτρων, έκανε ακόμη ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό βήμα και πλέον δραστηριοποιείτε και στην πώληση ηλιακών νέας τεχνολογίας.

Ο υπεύθυνος πωλήσεων της εταιρείας «Φίλτρα Θράκης» λέει χαρακτιριστικά.

 

Αγαπητή μου ξανθιώτες γεια σας, Είμαι ο υπεύθυνος πωλήσεων της εταιρείας φίλτρα Θράκης Ελένιδης  Κωσταντίνος. Σήμερα θα σας μιλήσω για τα Πλεονεκτήματα των ηλιακών κενού αέρος που Είναι καινούργιας τεχνολογίας πιο αποδοτικά, αντιανεμικά, αντιπαγωτικά και δε χρειάζονται service. Ας ξεκινήσουμε από το πρώτο.

Οι λάμπες κενού που έχει το ηλιακό αυτό, είναι υψηλής απόδοσης και ακόμη  την ημέρα χωρίς ήλιο, μπορούμε να έχουμε ζεστό νερό.

Έχουνε 15 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας και πέντε χρόνια εγγύηση όλο το ηλιακό.

Δεύτερον δεν παγώνουν ποτέ ούτε οι σωλήνες κενού, ούτε το μπόιλερ του ηλιακού που είναι πολύ καλά μονωμένο και κρατάει το ζεστό νερό μέσα έως και τρεις μέρες, δηλαδή 72 ώρες. Είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Δηλαδή μπορείτε να μαγειρέψετε και με το ζεστό νερό του ηλιακού σας χωρίς κανένα πρόβλημα σα να παίρνετε νερό από χύτρα ταχύτητος.

Τρίτον και πολύ σημαντικό για την Ξάνθη που έχουμε πολύ αέρα και πολλές φορές βλέπουμε τα ηλιακά μας να πέφτουνε από τις οροφές και να σπάνε οι καθρέπτες. Τα νέα ηλιακά κενού, δεν έχουνε καθρέφτες μπροστά. Ο αέρας έρχεται και περνάει μέσα από την σωλήνες κενού, και δεν επηρεάζει το ηλιακό μας και το σημαντικότερο είναι ότι το ηλιακό δεν έχει μέσα  υγρό για να ζεσταίνει το νερό. Δηλαδή τα τοποθετούμε μία φορά  χωρίς να συμπληρώνουμε ξανά νερό και αντιψυκτικό.

Με αυτόν τον τρόπο το ηλιακό μας το τοποθετούμε μια φορά και το ξεχνάμε. Ούτε service χρειάζεται, ούτε συμπλήρωμα νερό. Το μπόιλερ έχει μόνο μία ράβδο η  οποία Προστατεύει το ηλιακό μας από τα άλατα. Η ράβδος αντικαθίσταται  κάθε τρία χρόνια με ένα ελάχιστο κόστος αλλά με σοβαρότατη αποστολή. Προστατεύει τον ηλιακό μας από τα άλατα.

Η βάση του ηλιακού είναι η από αλουμίνιο η από inox που δεν σκουριάζουν, δεν χρειάζονται βάψιμο και είναι πολύ ανθεκτικά στο χρόνο.

Σήμερα η εταιρεία μας μπορεί με σιγουριά να σας ενημερώσει ότι έχουμε πολλούς ευχαριστημένος πελάτες για την απόδοση του ηλιακού μας. Η σχέση ποιότητας τιμής μας ανεβάζει στην κορυφή. Όσο για τους φίλους Ξανθιώτες που δεν έχουν βάλει ακόμα ηλιακό θερμοσίφωνα, τους προτείνουμε να έρθουνε από την εταιρεία μας να τους ενημερώσουμε υπεύθυνα,  να τους δείξουμε τα προϊόντα που έχουμε, να βοηθήσουμε και στην εγκατάσταση του ηλιακού και αν χρειαστεί, έχουμε την δυνατότητα της διευκόλυνσης ως προς την αποπληρωμή του ηλιακού, γιατί σήμερα, είναι αμαρτία να έχουμε 300 ημέρες ήλιο  το χρόνο και μερικοί συμπολίτες μας, ακόμα να καίνε πετρέλαιο για να ζεστάνουν το νερό τους.

Ευχαριστώ πολύ και θα χαρώ πολύ να σας δω στην εταιρεία φίλτρα Θράκης να σας ενημερώσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Υπεύθυνος πωλήσεων

ΕΛΕΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ