Σε φιάσκο εξελίχθηκε η συζήτηση για τις τυχών πολιτικές ευθύνες του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμά Ηλιάδη επειδή ο γιός του γρονθοκόπησε τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μ. Φανουράκη  όταν άσκησε κριτική στον πατέρα του. Το προς συζήτηση θέμα αναβλήθηκε για το μεσημέρι της Παρασκευής λόγω … πένθους.

Το αίτημα προς το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου υπέβαλαν 16 δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης.

Η Ελένη Πυρνάρη με έγγραφό της ζήτησε από το προεδρείο την αναβολή της συζήτησης λόγω του πανελληνίου πένθους για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.

Ο πρόεδρος Γιάννης Δρεμσίζης εφ όσον ανέγνωσε την επιστολή της κας Πυρνάρη – δήλωσε, αποφάσισε; Να αναβάλλει την συζήτηση χωρίς να θέση το αίτημα πρό ψήφιση στο Σώμα, προκαλώντας έτσι την οργή των συμβούλων της παράταξης και συγκεκριμένα ο Ι. Καμαρίδης έκανε αναφορά για έλλειψη δημοκρατικής ευαισθησίας από την πλευρά του προέδρου Γιάννη Δρεσίζη.

Ακολούθησε μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου,  θύελλα διαμαρτυρίας από τους συμβούλους ζητώντας το θέμα να τεθεί σε ψηφοφορία, πράγμα που έγινε εν μέσω θύελλας αντιδράσεων. Τελικά  αποφασίστηκε η αναβολή της συζήτησης για το μεσημέρι στις 14:00 της Παρασκευής.

Στα βίντεο καταγράφεται ο τρόπος επίλυσης των προβλημάτων των δημοτών της Ξάνθης.

edf

edf

edf

edf

edf

edf

edf

edf

edf