Με αφορμή την σχετική μας ανάρτηση στο Facebook σχετικά με την σύλληψη των δύο Ελλήνων Αξιωματικών οι οποίοι «πέρασαν» τα σύνορα της Τουρκίας και συνελήφθησαν(;) τους την είχαν στημένη(;) για να κάνουν οι Τούρκοι το «παιγνίδι» τους; Κανένας δεν ξέρει. Εμείς θα σταθούμε στα σχόλια που ακολούθησαν την δική μας ανάρτηση και βλέπουμε από τους πολίτες σε αντίστοιχες αναρτήσεις από άλλα μέλη του κοινωνικού δικτύου.

Αυτό που βγαίνει από τα σχόλια των αναγνωστών σε όλες τις παρόμοιες αναρτήσεις είναι ότι είναι «στημένο» από τον Τσίπρα για να βρει την δικαιολογία και να εκδώσει τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που κατηγορούνται από την Τουρκία για το πραξικόπημα.

Είναι λυπηρό οι πολίτες να σχολιάζουν αυτές τις αναρτήσεις που δείχνουν και κατηγορούν ευθέως την κυβέρνηση ότι συμμάχησε με τον αιώνιο εχθρό της Χώρας μας προφανώς με αντάλλαγμα την παραμονή της στην εξουσία.

Δεν γνωρίζουμε τι αναγνώσεις θα μπορούσαν να γίνουν από αυτές τις αναρτήσεις στο κοινωνικό δίκτυο από τους πολίτες.

Το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κανένας από τα σχόλια είναι ότι οι πολίτες θεωρούν ικανή την κυβέρνηση να λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο που παραπέμπει στην εσχάτη προδοσία.