Οι τοπικοί άρχοντες γύρισαν την πλάτη στην Ομάδα Διάσωσης;

Όταν η πληροφορία έφτασε στην XanthiTimes.gr, νοιώσαμε απαίσια και η στυφή γεύση της απογοήτευσης αλλά και άμετρη αχαριστία θεσμικών, κάλυψε τις αισθήσεις μας και προκάλεσε οργή για τους ανθρώπους που διοικούν τον τόπο και άφησαν την ευαισθησία τους στον κάλαθο των αχρήστων.
Η Ομάδα Διάσωσης Ξάνθης ψάχνει στέγη και οι τοπικοί θεσμικοί πολιτικοί άρχοντες της γύρισαν την πλάτη.
Όταν μάλιστα πληροφορηθήκαμε ότι κάποιοι από τους θεσμικούς παράγοντες και άρχοντες του τόπου που αφήνουν ανεκμετάλλευτη την ακίνητη περιουσία των πολιτών και γκρεμίζεται αναξιοποίητη, ζήτησαν ενοίκιο από την Ομάδα Διάσωσης της Ξάνθης μέχρι και 7 ευρώ ή 70 το τετραγωνικό μέτρο, δεν συγκράτησα το νούμερο, αλλά είμαι βέβαιος πώς τίποτε δεν είναι αδύνατο με τους αχάριστους πολιτικάντηδες που μπλέξαμε.
Οι θεσμοί της Ξάνθης γύρισαν την πλάτη στην Ομάδα Διάσωσης που πολλές φορές τα μέλη της, παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμματα για να σώσουν συμπολίτες, συνδημότες και την περιουσία αυτών χωρίς να νοιάζονται για τον κόπο και τον χρόνο τους.
Το λιγότερο είναι αχαριστία από την πλευρά των Ξανθιωτών θεσμικών προσώπων να μην στεγάσουν κάπου την Ομάδα Διάσωσης που απλόχερα δίνει την στήριξη της σε όποιον την ζητήσει χωρίς να ζητάνε αντίτιμο ποτέ.
Ντροπή σας κύριοι.
Ελπίζουμε η πληροφορία που έφτασε αργά το απόγευμα στα αυτιά μας να μην ευσταθεί και να είναι «αρβύλα» γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι πήγαν τα μέλη της Ομάδας Διάσωσης στον Δήμαρχο Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλο που πιστεύει στον εθελοντισμό όσο κανένας άλλος στον δήμο, του ζήτησαν στέγη και δεν τους έδωσε. Αυτό το αποκλείουμε, πολύ περισσότερο δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι ο τσεκουράτος Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης, δεν βρήκε μία γωνία να στεγάσει τον εθελοντισμό. Αν είναι δυνατόν.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ