ΑΕΚ και Ολυμπιακός έπαιξαν τα δικά τους παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, τώρα σειρά παίρνουν οι άλλοι τρεις εκπρόσωποί μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Φουλ των ελληνικών ομάδων για την Πέμπτη, αφού και οι τρεις μας ομάδες παίζουν στα προκριματικά του Γιουρόπα Λίγκ. ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος δώσουν τα πρώτα τους παιχνίδια για το τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Δείτε όλες τις Νομικές Εταιρείες Στοιχημάτων !

Μετά το Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που παίζουν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ, έρχεται η σειρά των τριών εκπροσώπων μας στο Γιουρόπα Λιγκ, ο δεύτερος στην τάξη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο ΠΑΟΚ, παίζει πρώτο χρονικά (19:30) στην Ουκρανία. Αντίπαλος της Ολιμπίκ Ντονέτσκ, μια ομάδα που δεν είναι τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό, που δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να αποδείξει ούτε ως ιστορία ούτε ως παρών (ρόστερ, επιτυχίες). Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι θα στηριχθεί στο τελευταίο στέλεχος, με τους Πριμοβιτς και Ενεργά να έχουν πλήρως εναρμονιστεί με την ομάδα. Ειδικά ο Σέρβος φορ έκανε καταπληκτική προετοιμασία.

Λίγα λεπτά αργότερα (19:45) θα γίνει η σέντρα στο Τελ Αβίβ, όπου ο Πανιώνιος παίζει με το Μακάμπι. Ο πάλαι ποτέ μεγάλη δύναμη της Ισραηλινής ποδοσφαίρας έχει χάσει τα “σκίπτρα” τα τελευταία δύο χρόνια από την Χάπολ Μπιέρ Σέβα και πλέον παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Παραμένει ομάδα με σταθερές αξίες και καλούς, έμπειρους ποδοσφαιριστές. Καμία σχέση με την Γκορίτσα που αντιμετώπισε ο προηγούμενος γύρος του “Ιστορικός”. Χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια πλέον.

Τελευταίο παίζεται στη μάχη του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι” παίζουν με την Γκαμπάλα, μια ομάδα που ξυπνάει κακές αναμνήσεις στους φίλους της ομάδας, αφού πριν λίγα χρόνια απέκλεισε τους παίκτες από το Γιουρόπα Λίγκ, με τον Ντόντο (τώρα παίκτης της Λάρισας) να κάνει τη “διασκέδαση” Λεωφόρο. Πλέον ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποδυναμωθεί ως ρόστερ, αλλά όλοι έχουν πίστη στο πολύ καλό έργο του Μαρίνου Ουζόυνδη και του Νίκου Γιάγκου (γυμναστής) στην προετοιμασία. Ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο μάθημα είναι σίγουρα το ζητούμενο για τους “πράσινους”.

Σε γενικές γραμμές, ακόμα 26 παιχνίδια έχουν αυτό το μεγάλο πρόγραμμα του οργανισμού. Μεγαλύτερες ομάδες μπαίνουν πλέον στο “παιχνίδι” όπως η Αϊντχόφεν, η Φενερμπαχτσε, η Ζενίτ, η Μπιλμπάο, η Μίλαν, η Μαρσέιγ, και η Εβερτον.