«Επίσκεψη Έφης Αχτσιόγλου στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της Σύσκεψης του Περιφερειακού Συμβουλίου ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ»

ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Τσίπρας θα ξεγελάσει για μία ακόμη φορά τους πάντες προκυρίσοντας  αιφνιδιαστικά εκλογές σε μία  προσπάθεια να συγκρατήσει τα ποσοστά του σε αξιοπρεπές νούμερο. Αυτό  τουλάχιστον αντιλαμβάνεται  διαβάζοντας κανείς το Δελετίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης σε σχέση πάντοτε με την επίσκεψη τύπου φαντομά, της κ. Αχτσιόγλου στην Ξάνθη.

Διαφορετικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης δεν θα μιλούσε για ανάπτυξη της Θράκης, για δημιουργία υποδομών, την αντιμετώπιση της ανεργίας και όλα τα κουραφέξαλα που λέει κάθε φορά η κυβέρνηση των μαθητευομένων μάγων. Ένα άλλο σοβαρό ζήτημα που συντελεί στην προσφυγή πρόωρων εκλογών είναι η απόφαση Σκουρλέτη για παράταση 6 μηνών των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στάχτη στα μάτια για να πιάσει στον ύπνο το πολιτικό σύστημα.

Α.Π.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΞΙΟΓΛΟΥ

Την Τρίτη, 25/07/2017, η Υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, πραγματοποίησε  επίσκεψη στην Ξάνθη. Το απόγευμα συμμετείχε στο Περιφερειακό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ στο ξενοδοχείο Ελισσώ, όπου τέθηκαν οι στόχοι και οι δράσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου για το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο ΑΜΘ για την παραγωγική ανασυγκρότηση της, που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο.

Ως βασική προϋπόθεση για την παραγωγική ανασυγκρότηση, τόνισε πως  είναι να  καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες της περιοχής σε υποδομές. Πέρα όμως από τις μεγάλες υποδομές κρίσιμα είναι και μία σειρά από μικρά και μεσαία έργα σε κάθε Αντιπεριφέρεια και Δήμο, συμπληρωματικά σε άλλα υπάρχοντα, που ξεκλειδώνουν τις αναπτυξιακές δυνατότητες της κάθε περιοχής και δίνουν ώθηση στην τοπική οικονομία για τη δίκαιη ανάπτυξη, βασισμένη σε ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο και για την κατάρτιση του Εθνικού Σχεδίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της χώρας.

Από την πλευρά του Υπουργείου Εργασίας, γίνονται προσπάθειες για την  εκπόνηση ενός προγράμματος με στοχευμένες δράσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας στην περιοχή.

Κλείνοντας επανέλαβε τη δέσμευση ολόκληρης της κυβέρνησης ότι το βάρος αυτού του εγχειρήματος θα περάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από τη διαβούλευση και τον σχεδιασμό στην υλοποίηση.