Όπως μας ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης, ο οποίος αντέδρασε άμεσα στο άρθρο και είναι προς τιμήν του, σχετικά με την απαίσια μυρουδιά που αναδύεται μέσα από τους κάδους απορριμάτων στην οδό Αβδήρων, υπάρχει κάποιος γείτονας, ο οποίος μάλιστα πληροφορίες λένε ότι “κλέβει” από κάπου ψάρια και τα καθαρίζει και πετά μέσα στους κάδους τα υπολείμματα μαζί με τα φελιζόλ, είναι η αιτία της μεγάλης και επικίνδυνης για την δημόσια υγεία δυσωδίας.

Αυτό όπως ενημερώνει η υπηρεσία καθαριότητας γίνεται τον τελευταίο μήνα αλλά είναι αδύνατο να εντοπιστεί ο συνδημότης μας ο οποίος ασυνείδητα πετάει τα υπόλοιπα των ψαριών μέσα στους κάδους απορριμάτων προφανώς λόγω της ύπαρξης των καπναποθηκών και της σχετικής αραιής διέλευσης των πεζών.

Από το συγκεκριμένο σημείο, όπως αναφέρει η υπηρεσία καθαριότητας, περνούν τρεις φορές την εβδομάδα και αντιμετωπίζουν την ίδια απαίσια και επικίνδυνη για την δημόσια υγεία μυρουδιά αλλά δεν είναι δυνατόν να τον εντοπίσουν.

Μέσα από την XanthiTimes.gr ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κάνει έκκληση στον συγκεκριμένο συνδημότη μας να βρει άλλον τρόπο να πετάξει τα υπόλοιπα των ψαριών γιατί ο κίνδυνος της Δημόσιας υγείας είναι μεγάλος και αν γίνει αντιληπτός θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες – όπως επιβολή προστίμου.

Επειδή αρκετοί συμπολίτες μας μας ενημέρωσαν για το συμβάν για αυτό και το αποδεικνύουμε.  

Όσο για τον αγαπητό φίλο και αναγνώστη ο οποίος σχολίασε το άρθρο λέγοντας και δεν έχει άδικο, ότι εδώ ο κόσμος καίγεται και εμείς ασχολούμεθα με τα μικρά, έχουμε να του πούμε ότι τα τελευταία 50 χρόνια, όλοι μας, αφήσαμε τα μικρά καθημερινά προβλήματα και θέριεψαν και μας πνίγουν.

Η δημοκρατία η άμεση ξεκινά από την επίλυση των μικρών καθημερινών προβλημάτων.