Μετά την απόφαση του πρωτοδικείου της Ξάνθης ένα παράθυρο ελπίδας για τους κατατρεγμένους πολίτες τούτης της Χώρας παραμένει ανοιχτό απέναντι σε απάνθρωπες αποφάσεις του Κράτους και της εξουσίας. 

Για να καταλάβει κανείς του τι ακριβώς συμβαίνει στους πολίτες αυτής της Χώρας είναι ότι εδώ, σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, δεν είναι αυτονόητο ότι πρέπει να πληρωθεί ο πολίτης για την δουλειά που προσφέρει  είτε στο Κράτος είτε στα αφεντικά και πρέπει το δικαστήριο να αποφασίσει, αν, αφού δούλεψες δικαιούσαι να πάρεις ένα κομμάτι ψωμί για να ταΐσεις τα παιδιά σου.

Α.Π.

Κέρδισαν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων οι συμβασιούχοι του δήμου Ξάνθης και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να τους καταβληθεί η μισθοδοσία τεσσάρων μηνών.

Σύμφωνα με τους συμβασιούχους, με απόφαση του, το Πρωτοδικείο Ξάνθης, τους δικαίωσε προκειμένου να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.

Υπενθυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η απόρριψη από το δικαστήριο της αίτησης προσωρινής διαταγής που είχαν καταθέσει οι συμβασιούχοι του δήμου, προκειμένου να λάβουν έναντι, τμήμα των δεδουλευμένων τους.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχη απόφαση είχε λάβει το Πρωτοδικείο Κατερίνης για τους συμβασιούχους του δήμου, ενώ με παλαιότερες αποφάσεις προσωρινών διαταγών Πρωτοδικείων και Ειρηνοδικείων, συμβασιούχοι, εργαζόμενοι σε δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, αλλά και συμβασιούχοι του δήμου Πειραιά, καθώς και άλλων δήμων της χώρας, έλαβαν έναντι των δεδουλευμένων τους,  προκειμένου να εξασφαλίσουν στοιχειώδη διαβίωση.