Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στα Γλυκά Νερά από την άγρια δολοφονία του πρώην αθλητή του Body Building, μπροστά στα μάτια του 10χρονου παιδιού του. Σε επέμβαση υποβλήθηκε η γυναίκα που τραυματίστηκε από τα πυρά των δραστών, έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής.

Το θύμα είχε σταθμεύσει το ΙΧ του έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Νερά και μόλις είχε αποβιβαστεί το 10χρονο παιδί του και κατευθυνόταν προς την είσοδο του σχολείου. Εκείνη τη στιγμή, εμφανίστηκαν οι δύο δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε κλεμμένο ΙΧ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να πυροβολούν. Φορώντας κουκούλες και γάντια, ο ένας άρχισε να πυροβολεί τον 47χρονο μπροστά από το παρμπρίζ. Δύο από τις σφαίρες του, τον βρήκαν στον θώρακα και στην κοιλιακή χώρα.

Ο δεύτερος συνεργός, πυροβολούσε από την πλευρά της πόρτας του οδηγού. Μάλιστα, αναφέρεται ότι άνοιξε την πόρτα και του έδωσε την χαριστική βολή στο κεφάλι. Το παιδί, έτρεξε στην πόρτα όπου βρισκόταν εκπαιδευτικός και του είπε: Δάσκαλε, βοήθα. Σκοτώνουν τον πατέρα μου». Σύμφωνα με τους γονείς, εκείνη την ώρα στο προαύλιο βρίσκονταν 13-14 παιδιά, έχοντας δει το όλο το σκηνικό. Οι δύο δράστες, με δύο διαφορετικά όπλα εκτέλεσαν εν ψυχρό τον 47χρονο και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο ΙΧ το οποίο είχε κλαπεί από το Χαλάνδρι, και σε απόσταση 200 μέτρων, σε ένα οικόπεδο, το έκαψαν. Εν συνεχεία, επιβιβάστηκαν σε

δύο μηχανές, που τους περίμεναν συνεργοί τους και εξαφανίστηκαν. Στις 07:20 κάτοικος της περιοχής, ο οποίος είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του, είδε τα τρία άτομα. Το ένα μέσα στο ΙΧ και τα άλλα δύο στις μηχανές. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε, ότι τους καλημέρισε και εκείνοι του απάντησαν. Ο άνθρωπος αυτός, έχει ήδη καταθέσει στην Ασφάλεια. Το θύμα στο παρελθόν είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές. Τον Γενάρη του 2003 είχε δεχθεί επίθεση με όπλα στην περιοχή του Πειραιά, γαζώνοντας το αυτοκίνητο που επέβαινε. Τότε, είχε τραυματιστεί σοβαρά. Αργότερα, είχε κατηγορηθεί σε υπόθεση του Τμήματος Εκβιαστών το 2011, για απόπειρες ανθρωποκτονιών, ανθρωποκτονίες αλλά και εκρήξεις βομβών. Το θύμα είχε καταδικαστεί επτά χρόνια και είχε προφυλακιστεί. Ο 47χρονος, σε τσαντάκι που βρισκόταν δίπλα του, είχε πιστόλι, το οποίο δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει. Στο σημείο εντοπίστηκαν, εννέα κάλυκες των εννέα χιλιοστών και βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου θα εξεταστεί εάν τα δύο όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη επίθεση. Η γυναίκα που τραυματίστηκε από εξοστρακισμό σφαίρας, εκείνη την ώρα πήγαινε το παιδί της στο σχολείο και νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο, μετά από επέμβαση, προκειμένου να της αφαιρεθεί το θραύσμα το οποίο ήταν πολύ κοντά στην καρδιά της.

Πηγή: ert.gr