Σε συνέχεια του δελτίου τύπου που λάβατε από τη Eurobank για την βράβευση των Πρώτων εκ των Πρώτων του Προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», σας ενημερώνουμε ότι οι  βραβευθέντες από την Περιφέρεια Θράκης είναι:

 

Γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης:

 

Από το 4ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης, πρώτος των πρώτων του νομού ΕΒΡΟΥ, ο Χονδρογιώργος Σταμάτιος, ο οποίος εισήχθη με αριθμό μορίων 19.433 στο Τμήμα Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Στο νομό Έβρου διακρίθηκαν 11 μαθητές από τα συνολικά 22 σχολεία.

 

Στο νομό ΞΑΝΘΗΣ, διακρίθηκε ο Παπαϊωάννου Ιωάννης από το 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης, ο οποίος εισήχθη με αριθμό μορίων 19.674 στο Τμήμα Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από τα 17 σχολεία του νομού, τα βραβεία της Eurobank έλαβαν 5 αριστούχοι μαθητές και μαθήτριες.

 

Στο νομό ΡΟΔΟΠΗΣ από το 1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής, η Πεταλωτή Αλεξάνδρα εισήχθη με αριθμό μορίων 19.263 στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Στο νομό Ροδόπης διακρίθηκαν 6 μαθητές σε σύνολο 12 σχολείων.