Συνελήφθη 39χρονος υπήκοος Αιγύπτου διωκόμενος με  Ένταλμα Σύλληψης, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και πλαστογραφία

 

Συνελήφθη χθες (16-3-2017) το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αιγύπτου, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και πλαστογραφία. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη 29χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αιγύπτου, κατηγορούμενο για κατοχή ναρκωτικών.

 

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 39χρονος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για απόπειρα ληστείας.

 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 39χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου επέβαινε, ως συνοδηγός ο 29χρονος και σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία κατείχαν από κοινού.

 

Επιπλέον, κατά τον έλεγχο ο 39χρονος κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς, μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης των αρχών Αιγύπτου, ενώ όπως προέκυψε σε βάρος του εκκρεμούσαν το παραπάνω Ένταλμα Σύλληψης καθώς και μία καταδικαστική απόφαση.

 

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μία (1) πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

 

Σύλληψη 52χρονου  για παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών

Συνελήφθη χθες (16-3-2017) το απόγευμα, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 52χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών.

Συγκεκριμένα, χθες (16-3-2017) το μεσημέρι, οι αστυνομικοί σε συνεργασία με υπαλλήλους της Εθνικής Επιτροπής Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών (Ε.Ε.Τ.Τ.) και παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποίησαν έρευνα σε πάρκο κεραιών στη Δράμα, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι εξέπεμπε παράνομος ραδιοφωνικός σταθμός, ιδιοκτησίας του 52χρονου.

 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 3 ηλεκτρονικές συσκευές
  • 1 σύστημα κεραιών εκπομπής
  • 1 κεραία

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Εξιχνιάστηκαν 9 κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα από επιχειρήσεις και παρεκκλήσια στην πόλη της Δράμας

 

Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές

 

Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη 3 άτομα κατηγορούμενα για το ίδιο αδίκημα

 

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και τις έρευνες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, εννέα (9) κλοπές από επιχειρήσεις και παρεκκλήσια, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 3-10-2016 έως 14-3-2017, στην πόλη της Δράμας.

 

Συνελήφθησαν προχθές (15-3-2017), το βράδυ, στη Δράμα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 18, 17, 17 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνονται επίσης ένας 15χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας και δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 14, κατηγορούμενοι για το ίδιο αδίκημα.

 

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, οι δράστες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, ενεργώντας με διαφορετικές συνθέσεις, διέρρηξαν, στην πόλη της Δράμας, τρεις (3) επιχειρήσεις και δύο (2) παγκάρια από παρεκκλήσια, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη τέσσερις (4) επιχειρήσεις, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

 

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων οι δράστες αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 863 ευρώ.

 

Σημειώνεται ότι και οι 7 δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.