Πριν από μία εβδομάδα  φωτογραφίσαμε τις δύο μεταλλικές κατασκευές όπου “φιλοξενούσαν” κατά την διάρκεια της γειτονιάς του Άι Βασίλη τα ηχεία.

Σήμερα, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου περάσαμε από την πλατεία Διοικητηρίου και οι μεταλλικές κατασκευές έλλειπαν. Δύο τινά μπορεί να συνέβησαν. Πρώτον και πιθανότερο να τα έκλεψαν οι γύφτοι για παλιοσίδερο.

Ή οι μεταλλικές κατασκευές ήταν της εταιρείας και τα μάζεψε ή Ήταν του Δήμου Ξάνθης και περίμενε να έρθει η επόμενη γειτονιά του Άι Βασίλη για να είναι έτοιμα να δεχτούν εκ νέου τα ηχεία και να μην τα κουβαλάει.  Σε δουλειά να βρίσκεται;.

Είναι κρίμα ο δήμος Ξάνθης να μαζέψει  την “πεταμένη” περιουσία των Ξανθιωτών μετά από ένα μήνα.

Ακούσαμε πολλές φορές τον Δήμαρχο να λέει ότι ο Δήμος Ξάνθης είναι ένας νοικοκυρεμένος Δήμος στα χαρτιά και στα οικονομικά του. Φτάνει; Σίγουρα όχι. Σιγά τώρα μη πάει ο κάθε Δημότης αν και είναι υποχρέωση του, μέσω των εκλεγμένων εκπροσώπων του, να ξέρει που πάει και το τελευταίο λεπτό του ευρώ.

Σιγά να ρωτήσει πώς πάνε τα λογιστικά του δήμου και αν αυτός είναι νοικοκυρεμένος. Όμως, να είναι βέβαιη η Δημοτική Αρχή, ότι ο δημότης  θα λάβει σοβαρά υπ όψη του πόσο ανοικοκύρευτις είναι ο δήμος του όταν βλέπει την περιουσία του πεταμένη και παρατημένη δεξιά και αριστερά.

Ας νοικοκυρέψουν τον δήμο από τα απλά και καθημερινά και ας αφήσουν τα μεγάλα για αργότερα.