ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ: ΑΝΑΦΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Με την ανακοίνωση της αντιπολίτευσης, σύσσωμης, ίσως είναι ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα που η αντιπολίτευση συμφωνεί σε όλα, αυτό βέβαια, η διοίκηση του δήμου πρέπει να το δει, αξιολογήσει, μετρήσει όσο και αν λέει δημόσια ότι δεν τους φοβάται, είναι γραφικοί και τα τοιαύτα το πολιτικό κόστος θα κληθεί να το πληρώσει στις επόμενες εκλογές.

Ο αντίπαλος είναι αντίπαλος.

Όταν μάλιστα η αντιπολίτευση, ασχολείται με θέματα καθημερινότητας όπως αυτό της έλλειψης φωτισμού στους δρόμους, την στιγμή μάλιστα που η  εγκληματικότητα έχει γίνει κομμάτι της ζωής μας, θα πρέπει τουλάχιστον να το λάβει σοβαρά  υπ όψιν του.

Διότι άλλο η αντιπολίτευση να καυτηριάζει την διοίκηση του δήμου για ένα θέμα που αφορά μία μικρή μερίδα δημοτών και άλλο όλους τους δημότες.

Το πλήγμα και η κριτική από τους δημότες θα μεταφραστεί στις κάλπες αφού θα αναζητήσουν άλλον υποψήφιο για να τους…ανάβει τα φώτα.

Με αυτή την ανακοίνωση της αντιπολίτευσης  βλέπουμε ότι μετά την ανάπαυλα των γιορτών, η αντιπολίτευση, επανακάμπτει με τα προβλήματα της καθημερινότητας και την δυσλειτουργία του δήμου να προμηθευτεί έγκαιρα ηλεκτρολογικό υλικό.

Θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπ όψη του ο δήμαρχος Χ. Δημαρχόπουλος ότι όταν κρατάει την πόλη στο σκοτάδι, γίνονται και «σκοτεινές» πολιτικές συμφωνίες εις βάρος του.

Άρα καλά θα κάνει να έχει την πόλη του φωτεινή.