ΧΙΟΝΙΑΣ – Ξάνθη σημειώσατε Χ.

Ψύχραιμος ο Κ. Ζαγναφέρης αφού πιάστηκε να κάνει σύσκεψη την ώρα που ο χιονιάς λυσσομανούσε.

Δεν σήκωνε και τα τηλέφωνα να μας ενημερώσει για να ενημερώσουμε και μείς με την σειρά μας τους Ξανθιώτες αν θα πάνε στις δουλειές τους, αν θα στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία και πάει λέγοντας.

Αν κρίνουμε από τις χιλιάδες των επισκεπτών μας στην XanthiTimes.gr τις ημέρες τις κακοκαιρίας, σημαίνει ότι ο κόσμος περίμενε μία άμεση ενημέρωση. Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν αυτήν μας την προσπάθεια δίνοντας μας εκείνες τις πληροφορίες για να ενημερώσουμε τον κόσμο.

Ακόμα ποιο ψύχραιμος ο Γ. Τσιτιρίδης περίμενε την αλατιέρα της Αντιπεριφέρειας. Αλήθεια επειδή οι κεντρικοί δρόμοι είναι ευθύνη της Αντιπεριφέρειας δεν μπορούσε να στείλει εκεί μια αλατιέρα δικιά του; Αν έπιανε ακόμα χειρότερο χιονιά τι θα γινόταν. Θέλω να πω ότι οι δήμαρχοι δεν πρέπει να τα περιμένουν από άλλους. Πρέπει να είναι οι ίδιοι έτοιμοι για «πάν ενδεχόμενο».

Ακόμη ποιο σωστό το ΚΤΕΛ της Ξάνθης πάντοτε κοντά στους μαθητές.

Ο Μίχογλου όμως δεν βιάστηκε αυτή την φορά να σταματήσει τα σχολεία, πρόλαβε ο Δημαρχόπουλος στην Σταυρούπολη νωρίς νωρίς να κόψει τα δρομολόγια μη κλείσουν οι δρόμοι και ποιος ακούει μετά τους γονείς και ψηφοφόρους βεβαίως βεβαίως.

Όσο για τον Δήμαρχο Μύκης κ. Καπζά… τι να πει ο άνθρωπος….Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια.

Όμως καλό θα είναι να τα βάλλει κάτω, να οργανώσει τα χωριά και να προμηθευτεί με μηχανήματα.

Μπορεί κάποιοι πολιτικοί  να θέλουν σαν Εθνικό δρόμο, τον δρόμο από το Δημάριο γιατί τάχαμου η Βουλγάρικη πλευρά έχει ποιο καλούς δρόμους από την πλευρά της, όμως στο μυαλό των Ξανθιωτών η Βουλγαρία είναι δεμένη με την διαδρομή Ξάνθη, Εχίνος, Βουλγαρία.

Αυτό σημαίνει ότι ο δήμαρχος από τώρα θα πρέπει να ψάξει να βρει προγράμματα, για να κάνει προσλήψεις σε χειριστές για τα εκχιονιστικά του μηχανήματα, να κάνει συμβάσεις με ιδιώτες και όλα όσα πρέπει για να γίνεται απρόσκοπτα η δουλειά και να μένουν όλοι οι δρόμοι ανοιχτοί, εκτός αν για άγνωστους λόγους θέλει τον δήμο του αποκομμένο από την υπόλοιπη επικράτεια.

Βέβαια το ίδιο ισχύει και την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.

Που ακούστηκε να υπάρχουν μηχανήματα χωρίς χειριστές;

Τότε ας πουλήσει τα μηχανήματα και να ετοιμάσει τις συμβάσεις με τους ιδιώτες, εννοείται με τα κονδύλια έτοιμα για να ξέρουν ποιοι και πότε θα είναι σε επιφυλακή και φυσικά να πληρωθούν στην ώρα τους.