Την τηλεκπαίδευση στα νηπιαγωγεία γιατί την βάλατε … για την μαμά ;
Ρωτά με ανάρτηση της στο διαδίκτυο η κ. Ούτση Κούτρα Χρύσα πρώην πολιτευτής των ΑΝΕΛ, αναφορικά με τηλεκπαίδευση όπου απλά αναδεικνύει τις περίεργες  λογικές με τις οποία κινείται η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.
Παρακολουθώντας την συμπεριφορά του εγγονιού μου που πάει στην υποχρεωτική δίχρονη εκπαίδευση και που ο νόμος προβλέπει ότι αν δεν φοιτήσει στα … προ νήπια, θα χάσει την χρονιά του – έλα πράμα στον τόπο σου – ο τζούνιορ, απλά παραβρίσκεται και ακούει την νηπιαγωγό να μιλάει με τις μανάδες.
Τελικά με ποιο λογική μπήκαν τα προ νήπια στην τηλεκπαίδευση, φαντάζομαι ούτε η κ. Κεραμέως το γνωρίζει.
Γιατί εκτός από το ότι ο μικρός δεν καταλαβαίνει τι ακούγεται, αν ακούγεται γιατί το υπερφορτωμένο διαδίκτυο δεν βοηθάει ιδιαίτερα… στερεί τον ύπνο και την ηρεμία από την μικρή που είναι βρέφος και κυρίως απασχολεί την μαμά από την φροντίδα του και φυσικά από τις δουλειές του σπιτιού.
Ευτυχώς που η μαμά και ο μπαμπάς είναι σε αναστολή εργασίας και είναι απορίας άξιο, τι γίνεται με τα νήπια όπου οι γονείς τους είναι στα σώματα ασφαλείας ή ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Εκεί, κύριος είδε τι γίνεται με τους γονείς που πρέπει να είναι εν τάξει με τις αναλαμπές της υπουργού παιδείας.
Επιτέλους πότε θα σοβαρευτεί η κυρία Κεραμέως;
Μήπως πιστεύει η κυρία υπουργός ότι είναι παραγωγικός ο χρόνος που είναι καθηλωμένες οι μαμάδες και τα νήπια επί τρίωρο μπροστά σε ένα λάπτοπ;
Πόσο βαθιά νυχτωμένη μπορεί να είναι μία υπουργός;