Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

 

 

Από την συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών ο Υπουργός Επικρατείας Ν. Παπάς, βγαίνει ξεκάθαρα η εικόνα ότι στο τηλεοπτικό πεδίο τίποτε δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη και με αυτούς που δεν έχουν προβλήματα με την κατοχύρωση των αδειών, καταβάλλοντας το σχετικό αντίτιμο.

Είναι ξεκάθαρος ο σκοπός των ανθρώπων της κυβέρνησης ότι το μόνο μέλημα τους είναι η συγκέντρωση χρημάτων, ανεξάρτητα από το πώς και το γιατί.

Τα ερωτηματικά από το που πάει η βαλίτσα μετά από τα τελευταία γεγονότα σε σχέση με τις αποκαλύψεις της οικογένειας Καλογρίτσα, σαφώς και δεν τα είχαν προβλέψει.

Σύμφωνα με τον Ν. Παπά δεν είναι ξεκάθαρο το πεδίο ακόμη και τώρα που απομακρύνθηκε ο Καλογρίτσας για τον επόμενο επιλαχόντα που είναι ο Ιβάν Σαββίδη.

Όπως σημείωσε, πρέπει ο Ιβάν Σαββίδης να χαρακτηριστεί  πρώτα ότι είναι ο τέταρτος υπερθεματιστής και μετά βλέπουμε.

Στο νόμο προβλέψανε ότι ο επιλαχών θα πάρει την άδεια αν αποχωρήσει κάποιος αλλά πώς, πότε και γιατί δεν είναι προκαθορισμένο και τώρα που η υπόθεση Καλογρίτσα άλλαξε το παιγνίδι, ψάχνουν να βρουν την συνέχεια του σήριαλ που ακούει στο όνομα αδειοδότηση καναλιών.

Όμως, όπως είπε ο κ. Παπάς, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και για τους υπόλοιπους τρείς που κατέβαλαν το τίμημα γιατί εκκρεμούν οι προσφυγές αλλά, υπάρχει όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, δρόμος ακόμη για να ανάψει το πράσινο λαμπάκι της αδειοδότησης και είναι το γραφειοκρατικό κομμάτι το οποίο ελπίζει ότι θα είναι σύντομο.

Κατά τα άλλα ο κ. Παπάς πανηγυρίζει που μπήκαν 65εκ. ευρώ στα ταμεία του κράτους.

Το τελικό ερώτημα είναι αν αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι κυβερνούν τον τόπο έχουν σαν μοναδικό σκοπό α συγκεντρώσουν χρήμα για το χρήμα ή για να κυβερνήσουν τους Έλληνες έτσι όπως προβλέπει το Σύνταγμα της Χώρας, δηλαδή με ισονομία, δικαιοσύνη και ισοπολιτεία;

Φανταστείτε τι θα γίνει όταν η κυβέρνηση κληθεί να αδειοδοτήσει τις περιφερειακές τηλεοπτικές άδειες.

Εδώ είχε να διαχειριστεί 7-8 πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια και το διαχειρίστηκε έτσι όπως το διαχειρίστηκε και «φορτώθηκε» τον Καλογρίτσα που τρόμαξε να τον ξεφορτωθεί-αν τον ξεφορτώθηκε ακόμη- για φανταστείτε που τα περιφερειακά κανάλια είναι 100 και βάλε πόσο μαύρο έχει να ρίξει αυτή η κυβέρνηση, πόσος κόσμος θα χάσει