Πρόκειται για τον βουλευτή που τηλεφωνούσε στα υπουργικά γραφεία για βοήθεια με τις πυρκαγιές στη Θάσο

Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα της Περιφέρειας όταν το υδροκέφαλο κράτος είναι μαζεμένο στην Αθήνα και αυτή, είναι η τύχη των βουλευτών της Περιφέρειας που όταν τους περισεύει το φιλότιμο, αυτό σκοντάφτει στην…γραφειοκρατία.

Η κραυγή αγωνίας του Εμμανουηλίδη “καιγόμαστε” αντί να τον “ανεβάσει” στα μάτια των Υπουργών και του ίδιου του Πρωθυπουργού, απεναντίας, αυτοί  προσπαθούν να τον βγάλουν τρελό λόγω…γραφειοκρατίας.

Ποιος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την αξιοσύνη;

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Εμμανουηλίδης αισθάνθηκε δυσφορία και μπήκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί και σε περαιτέρω εξετάσεις.

Ο βουλευτής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τη Δευτέρα με λιποθυμικές τάσεις και μεγάλη κόπωση την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι  και παραμένει για νοσηλεία. Σύμφωνα με το proininews.gr αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Πρόκειται για τον βουλευτή που τηλεφωνούσε στα υπουργικά γραφεία για βοήθεια με τις πυρκαγιές στη Θάσο και οι γραμματείς του ζητούσαν να τηλεφωνήσει ξανά μετά τις… 3 το μεσημέρι.

Τον Δ. Εμμανουηλίδη είχε «αδειάσει» ο Πρωθυπουργός ο οποίος όταν ρωτήθηκε υποστήριξε ότι ο βουλευτής Καβάλας έπαιρνε σε λάθος υπουργείο οπότε «λογικό ήταν να μπλέξει με την γραφειοκρατία».