ΓλυκοπικρΑ

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Μανία κάποιοι άνθρωποι να σε πείσουν για αυτό που έγραψες ότι είναι λάθος και σου ζαλίζουν το κεφάλι

να βρεθείς για καφέ για να σου αποδείξουν ότι έχεις λάθος.

Ότι είχε να πει ο καθένας το είπε, το γράψαμε, το ξαναγράψαμε. Αν υπάρχει κάτι διαφορετικό να το

ξαναπούμε να το ξαναγράψουμε και στο τέλος τέλος ας αφήσουμε τον άλλον να έχει την δική του γνώμη.

Δεν μπορεί κάτι καταλαβαίνει και τούτος μετά από 25 χρόνια δημοσιογραφικό «πεζοδρόμιο».

Και μιας και μιλάμε για πεζοδρόμιο όλο και περισσότερες Ελληνίδες λόγω της κρίσης κάνουν πεζοδρόμιο.

Τελικά όπως πάει το πράμα ο Ελληνικός Λαός έτσι όπως την πάει την δουλειά ο Τσίπρας, οι μισοί θα είναι

συνταξιούχοι οι άλλοι μισοί θα κάνουν πεζοδρόμιο για να συντηρήσουν όλοι μαζί, τους ανέργους και μιας

και μιλάμε για τους ανέργους και για αυτούς που δεν έχουν τα προς του ζειν θα πρέπει να τους πούμε να πάψουν να είναι

αχάριστοι γιατί ο κ. Τσίπρας θα τους δώσει κοινωνικό λέει, μέρισμα.  Ένα μέρισμα που αποκτήθηκε με πόνο,

δάκρυ, αίμα και πεζοδρόμιο. Το κανονικό λέμε,  αυτό που οι μη έχοντες ψάχνουν στους κάδους απορριμμάτων

για να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό που δυστυχώς οι νεαρή κυρία υπουργός είναι περήφανη που δεν τους  βλέπει άλλο ποια. Αγαπητή κα Υπουργός που “τσιμπάς” 20 χιλιαρικάκια  στις πλάτες αυτών που ψάχνουν μέσα στους κάδους απορριμάτων, αυτοί επειδή έχουν τσίπα και ντροπή βγαίνουν την νύχτα και ψάχνουν για αποφάγια, την ώρα που εσύ φοράς τα μεταξωτά σου με τα δικά του τα λεφτά για να πάς στα “σουαρέ” σου και να δουλέψεις αυτούς που σε ψήφισαν μέσα από το “γυαλί”.

Και όσο για τους νεκρούς και τους τραυματίες που όλοι θρηνούμε στην Μάνδρα και σε κάθε γωνιά της

Ελλάδος όπως τις προάλλες στην Σαμοθράκη, ένα πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης εκτός από τους Κυβερνόντες και την τοπική αυτοδιοίκηση

έχουμε και μείς αφού ψηφίζουμε τους ποιο ανίκανους, τους ποιο τεμπέληδες και αυτούς που δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τις ζωές μας.

Όσο για τα δικά μας ο Σ. Μωραιτης παρουσίασε τον συνδυασμό του και είναι βέβαιο ότι διεκδικεί την Πρωτιά στο ΕΒΕ Ξάνθης.

Ο Δ. Μπένης μετά την απόφαση του δικαστηρίου αισθάνεται δικαιωμένος, ο Τσέπελης και η Πυρνάρη  εξακολουθούν να είναι

διαγραμμένοι από τον συνδυασμό του δημάρχου και απότι μαθαίνουμε θέλει να κάνει και άλλες διαγραφές δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του αφού λέει δεν του περνούν τα θέματα και συνεχίζει ο δήμαρχος όταν συναντά δημοσιογράφους που δεν του είναι αρεστοί να τους γυρνάει επιδεικτικά την πλάτη.

Έχει μπερδέψει τον ρόλο του.

Οι δημοσιγράφοι δεν είναι ούτε σύμβουλοι του ούτε υπάλληλοι του. Εκτός αν θέλει να τους διαγράψει και αυτούς, όσους δηλαδή δεν τον χαϊδεύουν. Όμως αγαπητέ δήμαρχε διέγραψε διέγραψε, στο τέλος θα μείνεις μόνος στον συνδυασμό σου,  άντε να σου μείνει και ο Γιάννης Δρεμσίζης. Κάνεις όμως δουλειά έτσι;

Και κείνο που μένει βέβαια είναι αν θα γίνει και ο κάθετος άξονας κατά Πομακοχώρια μεριά για  να πούμε ένα μπράβο στον Χ. Μέτιο και τον Κ. Ζαγναφέρη.   Όμως το περίεργο σε όλη την ιστορία είναι ότι η Εγνατία έχει μπει στα χαρτιά του ΤΑΙΠΕΔ και οσονούπω θα πουληθεί για να ένα κομμάτι ψωμί εκτός αν κάνουμε λάθος, αλλά έχουμε αυτήν την αίσθηση. Πάντως αν δεν πουλήθηκε θα πουληθεί απλά οι επιτίδειοι “παίζουν”  καθυστερήσεις για να την πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί.

Τώρα βέβαια είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε … να δείτε πώς το είπαν όχι ακριβώς ανάπτυξη αλλά…

Παραγωγική Ανάπτυξη; Παραγωγική ανασυγκρότηση; Δεν είμαι σίγουρος αλλά κάτι για ανάπτυξη είπαν που θα βάλλουν λέει ρεύμα στα τραίνα για να πηγαίνουν στην Βουλγαρία και ποιο συγκεκριμένα στο Μπουργκάζ ποιο γρήγορα; Ποιο οικονομικά;  δεν είμαι βέβαιος θα σας γελάσω. Αλλά κάτι τέτοιο είπαν. Όπως επίσης θα κάνουν ποιο βαθύ το λιμάνι της Αλεξανδρουπολης για να χωρέσει λέει το αεροπλανοφόρο των Αμερικάνων που θα το δούνε οι Τούρκοι θα φοβηθούν και θα μας αφήσουν ήσυχους. Κάτι τέτοιο κατάλαβα. Αλήθεια Ή ψέμματα θα σας γελάσω. Πάντως ο Π. Σγουρίδης είπε ότι για να δούμε φως από αυτήν την παραγωγική ανασυγκρότηση θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 6 χρόνια.

Αγαπητέ Παναγιώτη μου θυμίζεις τον γάιδαρο του Ναστραδίν Χότζα που είπε πώς μόλις έμαθε στον γάιδαρο του να μην τρώει,  αυτός ψόφησε.

Αγαπητέ Παναγιώτη σε 6 χρόνια από τώρα οι μισοί Έλληνες θα έχουν πεθάνει από την πείνα και οι άλλοι μισοί θα μετακομίσουν στα ξένα. Βέβαια μπορείτε με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πιασμένοι χέρι με χέρι να κάνετε παραγωγική ανασυγκρότηση με τους μετανάστες που θα μείνουν στον τόπο μας και που σε αυτό το θέμα, οι κόκκινες γραμμές έγιναν ροζ.