Προβλήματα στην επιστροφή πολλών εκδρομέων του Πάσχα αναμένεται να προκαλέσει η τετραήμερη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας από αύριο στις 6.00 το πρωί (Παρασκευή, 6 Μαΐου) έως στις 6.00 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου, με αφορμή την κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία από αύριο – Τετραήμερη απεργία της ΠΝΟ

Η ΠΝΟ έχει προγραμματίσει για αύριο συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά στις 12.00 το μεσημέρι απέναντι από τον Αγ. Διονύσιο και καλεί τους Έλληνες ναυτικούς μαζικά και δυναμικά να διατρανώσουν τη θέλησή τους και να υψώσουν το ανάστημά του ενάντια στο εν λόγω νομοσχέδιο.

«Το κοινωνιοκτόνο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, πλαισιωμένο και εμπλουτισμένο και με τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις που φτωχοποιούν ολοκληρωτικά τον Έλληνα εργαζόμενο δεν πρέπει να περάσει και να ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή», αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της ΠΝΟ.

Τα ναυτεργατικά σωματεία, Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ), Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής (ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ), Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων (ΠΕΕΜΑΓΕΝ), Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών-Ναυαγοσωστικών (ΠΕΠΡΝ) και Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ ΠΕΣ/ΝΑΤ έχουν προγραμματίσει για αύριο απεργιακή προσυγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη.