Σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μαρίνο Σδρέβανο σχετικά με τον ηλεκτρονικό τρόπο πληρωμής των λογαριασμών της ΔΕΥΑΞ, μας γνώρισε ότι ήδη έχει πραγματοποιηθεί η σύμβαση με την τράπεζα και βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας του προγράμματος σε συνεργασία με τους τεχνικούς της τράπεζας και της ΔΕΥΑΞ για να πάρει την τελική μορφή το πρόγραμμα στα μέσα με τέλος Μαρτίου.
Ερωτηθείς αν θα μπορούν οι συνδημότες μας να πληρώνουν και μέσω e-baking ανέφερε ότι και αυτή η ηλεκτρονική πληρωμή βρίσκεται στην τελική φάση υλοποίησης και που προβλέπετε στην σύμβαση με την τράπεζα.
Μεταφέραμε στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ την αδυναμία να ανταποκριθεί μεγάλος αριθμός συνδημοτών μας στην πληρωμή των υποχρεώσεων μέσω του χειρογραφικού διακανονισμού υποστηρίζοντας ότι είναι ποιο εύκολο για τους συνδημότες μας να πληρώνουν ηλεκτρονικά την υποχρέωση τους κάθε μήνα.
Ο κ. Σδρέβανος ανέφερε ότι γνωρίζει το σοβαρό πρόβλημα και θα επισπεύσει την διαδικασία υλοποίησης της σύμβασης που υπεγράφη με την τράπεζα.
Υπομονή λοιπόν Ξανθιώτες μέχρι να τελειώσει η διαδικασία.