Τα ακούσαμε και αυτό. Κάθε χρόνο λέει, πρέπει να γίνεται μία μελέτη για το που θα τοποθετηθούν τα ηχεία κατά την διάρκεια της καρναβαλικής παρέλασης και επειδή λέει οι μηχανικοί του δήμου δεν τα καταφέρνουν; Δεν προλαβαίνουν από το να σφραγίζουν ασανσέρ; Δεν το καλοκαταλάβαμε αυτό. Εν πάση περιπτώσει, εξωτερικό γραφείο ανέλαβε να κάνει την μελέτη για το που θα τοποθετηθούν τα ηχεία.
Άρα…Λεφτά υπάρχουν.
Λεφτά υπάρχουν για τραγουδιστές, λεφτά υπάρχουν για μελέτες τοποθέτησης ηχείων και γενικώς στον δήμο της Ξάνθης λεφτά υπάρχουν.
Και θα ρωτήσω εγώ ο αφελής. Πόσοι μηχανικοί απασχολούνται στις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου; Πόσοι μηχανικοί είναι σύμβουλοι του δημάρχου, αν είναι και τέλος τι ακριβώς κάνει ο καθένας από αυτούς;
Με δεδομένο ότι πλέον η οικοδομική δραστηριότητα έχει σταματήσει προ πολλού στην Ξάνθη, θα έχουν χρόνο τουλάχιστον να μελετήσουν που θα τοποθετηθούν τα ηχεία κατά την καρναβαλική παρέλαση.
Να σημειώσουμε ότι σαφώς και δεν κατηγορούμε τους μηχανικούς υπαλλήλους του Δήμου της Ξάνθης αλλά τον πολιτικό τρόπο σκέψης και οργάνωσης αυτών που είναι ευθύνη της δημοτικής αρχής και του υπευθύνου αντιδημάρχου.