Κορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση των κομμάτων και ενώ η χώρα μπαίνει στην τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής εκστρατείας εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει στην Ήπειρο όπου θα μιλήσει σε Άρτα και Ιωάννινα.

Ο κ. Τσίπρας μιλά το μεσημέρι στην Άρτα, ενώ στις 19:30 θα απευθύνει ομιλία στα Ιωάννινα στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου «DU LAC» (Λεωφόρος Καρόλου Παπούλια).

Στη Κουμουνδούρου αποτιμούν θετικά το χθεσινό debate και την παρουσία του κ Τσίπρα, εν όψει της προετοιμασίας της νέας τηλεμαχίας μεταξύ των αρχηγών των δυο μεγάλων κομμάτων που αναμένεται να επισημοποιηθεί η πραγματοποίηση τις επόμενες ώρες.

Παρόμοια θετική αποτίμηση κάνουν και στη Νέα Δημοκρατία για την παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη χθεσινοβραδινή τηλεμαχία. Από τη λεωφόρο Συγγρού μάλιστα χαρακτηρίζουν τον κ. Μεϊμαράκη ως τον νικητή της διαδικασίας καθώς, όπως λένε, κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η άποψη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τη τηλεμαχία εκφράστηκε δια στόματος της εκπροσώπου του κόμματος. «Όπως φάνηκε στο χθεσινό debate των πολιτικών αρχηγών, ο κ. Μεϊμαράκης δεν είχε να απαντήσει τίποτα στις αποκαλύψεις του κ. Πάνου Καμμένου για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο των υποβρυχίων με βάση τις αναφορές έξι εισαγγελέων», ανέφερε ο κ Χρυσοβελώνη.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της χθεσινής τηλεοπτικής μάχης η μεγάλη ανταπόκριση που είχε στο πεδίο των σύγχρονων μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι το debate στην ΕΡΤ έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, καθώς περισσότερες από 125.000 αναφορές καταγράφηκαν από τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης ως τις 01:30 μετά τα μεσάνυχτα, μετά την ολοκλήρωση της τηλεμαχίας.

Το 90% των αναφορών αφορούσε το επίσημο hashtag της ΕΡΤ, #ERTdebate2015.

Περίπου 106.000 χρήστες παρακολούθησαν το twitter της ΕΡΤ (@ertsocial), ενώ περισσότεροι από 132.000 άνθρωποι χρησιμοποίησαν τη σελίδα της στο facebook.

Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ