Ο «εκτελεστής» και η παρέα του.

Αφού μέσα σε επτά μήνες «εκτέλεσε» στην κυριολεξία τον Ελληνικό λαό με το τρίτο και φαρμακερό μνημόνιο, «εκτέλεσε» και την αριστερά, μαθαίνουμε ότι στην Ελλάδα κάποιοι εξακολουθούν να πορεύονται χωρίς να τους έχει αγγίξει το μνημόνιο και όλα όσα «κλαδεύουν» την ελπίδα και τα όνειρα των Ελλήνων.
Μαθαίνουμε ότι μέσα στα προαπαιτούμενα δεν φαίνεται να πειράχτηκαν αυτοί που τόσα χρόνια, με όλες τις κυβερνήσεις, ήταν στον αφρό.
Πρέπει να το παραδεχτούμε, ότι διαθέτει μυαλό εκπαιδευμένου εκτελεστή, αφού κατάφερε να φέρει τόσα –δεινά- στην Χώρα, όσα δεν κατάφεραν τα πέντε χρόνια, οι υπάλληλοι της Μέρκελ και των Πολυεθνικών κυβερνήτες της Ελλάδας.
Αυτή την στιγμή η Χώρα είναι κυριολεκτικά στο έλεος των δανειστών, των λαθρομεταναστών που είναι ένα ευρύτερο σχέδιο άλωσης του Ελληνισμού, οδεύει προς τις εκλογές για να υλοποιηθεί όλο το σκηνικό του τρόμου που έχει στηθεί για τους Έλληνες πολίτες αργά αλλά σταθερά.
Οι Έλληνες πολίτες, κουρασμένοι, άνεργοι, απαισιόδοξοι, στέκονται απλά στην γραμμή και περιμένουν έναν έναν τα «εργαλεία» των εκτελεστών να τους θερίζουν.
Πρώτα την αξιοπρέπεια, μετά την ζωή και τέλος την Ελπίδα.
Οι Έλληνες που θα πάνε μεθαύριο και θα στηθούνε στις κάλπες ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους.