Η ΝΔ εγγυάται την ασφάλεια, την ευρωπαϊκή προοπτική και την κεντρογενή στροφή της Χώρας, ανέφερε ο πολιτευτής της ΝΔ Κ. Μαλάκης φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΦΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» στον τηλεοπτικό σταθμό XanthiChanel.
Ερωτηθείς από τον Α. Παυλικιάνο σχετικά με τις συμπεριφορές της αριστερής πλατφόρμας που είναι κομμάτι της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε λέγοντας ότι τα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός τόπου και χρόνου αδυνατώντας να αντιληφθούν την πολιτική κοσμογονία που συντελείτε όχι μόνο στην Χώρα μας, αλλά και στην Ευρώπη.
Μιλώντας για τον κώδικα Πολιτικής Δικονομίας –όντας δικηγόρος της Ξάνθης- που ψηφίστηκε πρόσφατα από την κυβέρνηση, αναφέρθηκε στην κάθετη πτώση της εμπορικής αξίας των ακινήτων και ότι ευελπιστεί πώς από τον Σεπτέμβριο με τον διαρκή αγώνα του νομικού κόσμου, κάποιες διατάξεις που είναι εναντίων της κοινωνίας θα φύγουν.
Μιλώντας για το πλαν Β του κ. Βαρουφάκη, ανέφερε ότι εξ αρχής στόχος της κυβέρνησης Τσίπρα ήταν να οδηγήσει την χώρα εκτός ευρώ.
Στηρίζει την παραμονή στο τιμόνι της ΝΔ του κ. Μειμαράκη μέχρις ότου ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και συμφωνεί με την πρόταση της ΝΔ για μία κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, διαφορετικά, τόνισε, η καταστροφή στην οικονομία θα είναι απόλυτη, καλώντας παράλληλα τον κ. Τσίπρα να πάρει άμεσα μέτρα για να σωθεί ότι σώζεται από την οικονομία. «Πρέπει να επιστρέψει η ομαλότητα στην αγορά και αυτό θα γίνει μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις τράπεζες».
Απαντώντας στο ερώτημα μετά και από το πείραμα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αν ο λαός είναι ώριμος πλέον να επιλέξει την κυβέρνηση η οποία θα προστατεύσει τον τόπο και θα επιφέρει την ηρεμία, είπε ότι «ο λαός έχει το κριτήριο και η πολύ αριστερή, εξτρεμιστική αριστερά, θα έλεγα, θα γίνει πολύ σύντομα αριστερή παρένθεση, θα δώσει στον Ελληνικό λαό την ευκαιρία να επιλέξει και πάλι την ευρωπαϊκή προοπτική και την ασφάλεια της Χώρας».