Mε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στις 19.30 (NOVA 1) στο «Θ. Κολοκοτρώνης» πέφτει σήμερα η αυλαία της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

To εν λόγω ματς είναι αρκετά κρίσιμο όσον αφορά τα πλέι οφ με τους Αρκάδες να θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν στην πρώτη πεντάδα, την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» κυνηγούν το «τρίποντο» για να επαναφέρουν στο +7 τη διαφορά τους από τον Παναθηναϊκό.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ντεμπούτο στον πάγκο των γηπεδούχων θα κάνει ο Μάκης Χάβος, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεση του στο ματς με την Ένωση τους Γκοϊάν, Κιτοκό, Τσοκάνη και Τριανταφυλλόπουλο. Στα θετικά αντίθετα για τον Έλληνα τεχνικό καταγράφεται η επιστροφή του Ματίας Ιγκλέσιας.

Στην αντίπερα όχθη η ΑΕΚ θα παραταχθεί με αρκετές και σημαντικές απουσίες στην Τρίπολη.

Πιο συγκεκριμένα ο Γκουστάβο Πογέτ έχει σημαντικές απουσίες, αφού εκτός παραμένουν οι τιμωρημένοι Μάνταλος, Ντινάκ Βίλα και οι τραυματίες Μπακάκης, Σουκουλίνι. Στα καλά νέα η επιστροφή του Κορδέρο που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε να ξεκουράσει έναν εκ των Σιμόες, Γιόχανσον.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου, ο οποίος θα έχει βοηθούς τον Χρήστο Ακρίβο και τον Ιωάννη Τουμπαρακάκη.