Περιμένοντας την «δόση»

 

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Δυστυχώς με τους σαλτιμπάγκους της εξουσίας ξαναγυρίσαμε στην προ της εξόδου των μνημονίων εποχή. Στην εποχή που δικαίως τρώγαμε σαν χώρα το δούλεμα της αρκούδας για την «δόση» από τους κατά τα άλλα εταίρους μας στην Ε.Ε. Ο καιρός αυτός σύμφωνα με την κυβέρνηση που οι εκβιαστές Ευρωπαίοι δεν μας έδιναν την «δόση» για να κρατηθεί η Ελλάδα μέσα στο ευρώ πέρασε ανεπιστρεπτή αφού, πάντοτε σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, από τον περασμένο Αύγουστο είμαστε εκτός μνημονίων και αν μας κουνηθούνε οι εκβιαστές Ευρωπαίοι βγαίνουμε στις αγορές και παίρνουμε το χρήμα και κάνουμε τη ν δουλειά μας.

Βέβαια η αλήθεια είναι κάπως έτσι όχι όμως έτσι αφού εδώ και 2 περίπου μήνες η Ευρωπαίοι νταβατζίδες δεν μας δίνουν όχι τα δανεικά αλλά αυτά που οι τράπεζες τους, άρπαξαν από τον ιδρώτα μας. Δηλαδή όχι δανεικά αλλά τα δικά μας λεφτά και μας δουλεύουν και από πάνω. Λένε οι Ευρωπαίοι, «αν κάνετε αυτό, θα πάρετε την δόση, αν δεν κάνετε αυτό, δεν θα πάρετε την δόση» και ο φουκαράς μέσος Έλληνας που κινδυνεύει να χάσει το σπιτάκι του βλέπει,  καθημερινά, το όνειρο, να αποκτήσει δικό του κεραμίδι, να γίνεται εφιάλτης, λόγω της ανικανότητας των σαλτιμπάγκων της εξουσίας.

Τελικό συμπέρασμα; Δεν βγήκαμε από τα μνημόνια για τα επόμενα 99 χρόνια και θα έρθουν και άλλα αν η Ελλάδα δεν απαλλαγεί σε αυτές τις εκλογές από τους τυχοδιώκτες που παριστάνουν την κυβέρνηση.