Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Ερντογάν και Ειρήνη με την Ελλάδα δεν πάνε μαζί, άρα οι φωστήρες της Κυβέρνησης θα πρέπει να έχουν το νου τους.

Αν θέλετε να δώσουμε ακόμη έναν καχύποπτο λόγο. Το να λέει καλά λόγια για την Ελλάδα ο Ερντογάν, την οποία έχει «ξεσκίσει» στις παραβιάσεις, ταπείνωσε διεθνώς με την συμπεριφορά του, ίσως είναι και επικίνδυνος σε μία προσπάθεια να «κοιμίσει» την Ελλάδα και να την πιάσει στον ύπνο.

Ο Ερντογάν για να λέει ότι θέλει  γίνει φίλος  ξαφνικά με την Ελλάδα, σίγουρα κάτι «παίζει».

Ή θέλει να πιάσει τους «μπουνταλάδες» Έλληνες στον ύπνο

ή το παιγνίδι με την Ρωσία δεν του βγαίνει ή οι Αμερικάνοι οι άλλοι «καλοί» μας «φίλοι» του υποσχέθηκαν μερίδιο από τα πετρέλαια της Μεσογείου.

Ερντογάν και καλός δεν γίνεται.

Βέβαια υπάρχει η ακόμη χειρότερη πλευρά των δηλώσεων του Ερντογάν στην Τουρκική τηλεόραση, αυτή των δηλώσεων περί εκτίμησης του «δυναμικού» νεαρού Πρωθυπουργού της Ελλάδας  και την Αυτού Εξοχότητα πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τα εγκώμια για τον δήθεν, δυναμικό  πρωθυπουργό της Ελλάδος και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, δύο ανθρώπους οι οποίοι εκτός από το πολιτικό τους εαυτό δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο και είναι γνωστό της πάση. Αυτό, σαφώς και θα πρέπει να βάλλει σε σκέψεις τους Έλληνες πολίτες. Τι του έδωσαν οι ανεπαρκείς αυτοί πολιτικοί άνδρες; Τι του έταξαν; Είναι δυνατόν να λέει καλά λόγια για Έλληνες πολιτικούς;

Άρα «βρωμάει» το πράγμα.

Το πιθανότερο όλων είναι να έχουν ΜΟΙΡΑΣΕΙ το Αιγαίο σιωπηρώς – βαριές κουβέντες λέμε – αλλά όλα πρέπει να τα περιμένει κανείς από την πονηριά του Ερντογάν και την ανικανότητα των δύο ανδρών και εκλεκτότερων πολιτών ανάμεσα στους Έλληνες πολίτες.

«Το νου σας ρεμάλια» όπως έλεγε ο αείμνηστος πρωταγωνιστής στην Ελληνική ταινία Λάμπρος Κωνσταντάρας στους γιούς του.

Το πιθανότερο όλων είναι ότι μάλλον η ψυχική κατάσταση του Ερντογάν χειροτέρεψε οπότε μέσα στον πυρετό και παραλογισμό του αποκαλεί φίλους τους Έλληνες. Αν δεν τρελάθηκε κάποια πονηριά έχει 100% στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.