Από την περασμένη Πέμπτη είναι στο δρόμο οι Ξανθιώτες της Ξάνθης όπως ανέφερε ο πρόεδρος των αγροτών του Δήμου Τοπείρου Κ. Δαλάτσης. Μιλώντας για την συνάντηση των εκπροσώπων των μπλόκων που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, ανέφερε ότι ο κύβος ερίφθει για συνέχιση των κινητοποιήσεων τους αν ο Πρωθυπουργός δεν πάρει πίσω τα νομοσχέδια για το ασφαλιστικό και φορολογικό ενώ παράλληλα αποφασίστηκε να ανοίξει διάλογος με όλα τα κόμματα που έχουν παρουσία στο κοινοβούλιο.
Επιμένει ο κ. Δαλάτσης ότι οι αγρότες έχουν προτάσεις και μάλιστα κοστολογημένες.
Μιλώντας για την προσπάθεια διάσπασης του κοινού τους αγώνα ανέφερε ότι πάντοτε γίνονται τέτοιες προσπάθειες αλλά αυτή τη φορά οι αγρότες πανελλαδικά είναι ενωμένοι έξω από κόμματα και ταμπέλες. Ο λόγος, τονίζει, παίζεται το μέλλων των παιδιών μας.
Στην συνέχεια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης ο οποίος τους επισκέφτηκε στο μπλόκο καθώς και την παρουσία του κ. Παυλίδη. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην μη παρουσία του κ. Ζαγναφέρη.
Μιλώντας για τους εν ενεργεία βουλευτές της Ξάνθης ανέφερε ότι είναι προτιμότερο να μην περάσουν από τα μπλόκα γιατί τα πνεύματα είναι οξυμένα.