ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ – Ακόμη μία φιέστα χωρίς κανένα ουσιαστικό κέρδος για την πόλη ετοιμάζει το δίδυμο Τσέπελης – Φανουράκης και εννοείται ότι το κόστος και πάλι θα το φορτωθεί ο Ξανθιώτικος Λαός.

Με τον Τσέπελη δήμαρχο μέχρι και Beach Volley στην κεντρική πλατεία της πόλης. Τι άλλο θέλετε βρε αχάριστοι Ξανθιώτες;

Από τις 14-7 έως και την Κυριακή 17-7 το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley στην … κεντρική πλατεία της πόλης θαρρείς και χάθηκαν οι παραλίες της Ξάνθης.

Ειλικρινά δεν θέλω να γκρινιάζω αλλά με τούτα τα κουφά που ακούω πάω καρφί για «καράφλιασμα».

Οκ δεν είμαι πολύ του αθλητισμού και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Εκείνο που μέχρι σήμερα γνώριζα είναι ότι το Beach Volley παιζόταν σε κάποια παραλία. Το να πραγματοποιηθεί σε μία κεντρική πλατεία για λόγους, εκτιμώ, εντυπωσιασμού, κατά πρώτον, δεν τιμά την Ομοσπονδία αθλητισμού, η οποία συμμετέχει σε μία πολιτική φιέστα του δημάρχου Τσέπελη.

Δεύτερον δεν καταλαβαίνω σε τι ακριβώς θα ωφελήσει εκτός από το κόστος τους δημότες, στο καταβαραθρωμένο πολιτικό προφίλ του δημάρχου.

Δεν γνωρίζω αν θα αγγίξει το φίλαθλο συναίσθημα των δημοτών, όμως όπως και πλείστες άλλες φορές το κόστος πάλι οι Ξανθιώτες θα το φορτωθεί.

Φυσικά και δεν θα μάθουμε ποτέ το κόστος και αυτής της «αεριτζίδικης» πολιτικής πρωτοβουλίας του δίδυμου Τσέπελη –  Φανουράκη, την στιγμή που ο κοσμάκης δεν έχει χρήματα να βάλλει βενζίνη να πάει στην δουλειά του, το δίδυμο πάει την πόλη από φιέστα σε φιέστα.