| Κρέας | Χοιρινό |
| Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από αυτοτελή κομμάτια κρέατος |
| Παραγωγή | Επιλεγμένο χοιρινό μπούτι, καπνισμένο σε ξύλο οξιάς |
| Διατήρηση στους | 4ο C |
| Διάρκεια ζωής | 90 ημέρες |
| Ανάλωση σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
| Βραβεία & Πιστοποιήσεις | Χάλκινο, οργανοληπτική αξιολόγηση 2014 |
| Στην αγορά | Διαθέσιμο σε συσκευασία των 200 g* (φέτες) και σε ολόκληρο κομμάτι 3,3 kg* για επαγγελματική χρήση |
| Στο πιάτο | Δεν απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, σε λεπτοκομμένες φέτες και είναι ιδανικό για χορταστικά σάντουιτς, ιδίως με μαύρο ψωμί, πλατό αλλαντικών, pizza, σάλτσες για ζυμαρικά, finger food |
| Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: λευκά κρασιά περασμένα από βαρέλι, από Ασύρτικο ή Chardonnay και ροζέ κρασιά από Ξινόμαυρο Μπίρα: Weiss (σταρένιες), βελγικές Tripel ή μαύρη καβουρντισμένη Kostritzer Αποστάγματα: τσίπουρο χωρίς παλαίωση από κόκκινες ποικιλίες σταφυλιών και Premium Vodka |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Διαθρεπτική αξία ανά 100 g
| Ενέργεια kcal / kJ | 132 kcal / 553 kJ |
| Λιπαρά | 8 g |
| Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 2 g |
| Υδατάνθρακες | 1 g |
| Εκ των οποίων σάκχαρα | 0 g |
| Πρωτεΐνες | 14 g |
| Φυτικές ίνες | < 1 g |
| Αλάτι | 2,5 g |


