Πρέπει να λύσει έναν γόρδιο δεσμό στην πόλη που άφρονες πολιτικές της προηγούμενης δημοτικής αρχής που τον έδεσαν τον  πολύ σφικτά

 

Ίσως είναι το χειρότερο πόστο που μπορούσε να αναλάβει πολιτικός στην παρούσα συγκυρία.

Αρχίζει η θερινή σαιζόν και το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων των καταστημάτων εστίασης καίει όλους τους Ξανθιώτες, πρωτίστως τους επαγγελματίες και την ρύθμιση αυτού του μεγάλου θέματος όπου επί 4 χρόνια της διοίκησης του πρώην δημάρχου Μ. Τσέπελη με πρώτο να παραβαίνει τον σχετικό κανονισμό ως επαγγελματίας στην παλιά πόλη, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το κακό παράδειγμα στους δημότες της Ξάνθης.

Εδώ ο Ν, Γουναρίδης, άνθρωπος της εμπιστοσύνης του δημάρχου, καλείται χωρίς δημοτική αστυνομία και την συγκεκριμένη υπηρεσία υποστελεχωμένη και ανεκπαίδευτη.

Επίσης είναι σημαντικό θέμα για τους δημότες της Ξάνθης και ιδιαίτερα τους κατοίκους της παλιάς πόλης, που μπορεί πολλές φορές να υπερβάλλουν, αλλά έχουν τα δίκια τους.

Ένα άλλο σοβαρό αγκάθι που θα κληθεί να λύσει ο άμισθος εντεταλμένος σύμβουλος που όλοι στην Ξάνθη γνωρίζουν ότι κατέβηκε στις εκλογές με γνώμονα μόνον την προσφορά και άρα θα καταβάλλει πάση θυσία τις προσπάθειες να ισοφαρίσει την όποια ατασθαλία και να επαναφέρει σε κανονικούς ρυθμούς τον συντονισμό της λαϊκής του Σαββάτου όπου είναι ένας σοβαρός πόλος έλξης όχι μόνο για τους Ξανθιώτες αλλά και των επισκεπτών από τους όμορους νομούς και χώρες.

Θεωρείται βέβαιη η στήριξη του δημάρχου στις προσπάθειες του Ν. Γουναρίδη και σημειωτέον πρέπει να επισημάνουμε ότι συνεχίζει να υπηρετεί στην αστυνομία της Ξάνθης και φυσικά μα ασκεί τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα.