Ο κυβερνητικός βουλευτής και ο βουλευτής της Ξάνθης

 

Κοντεύει τα 5 χρόνια που εκπροσωπεί του Ξανθιώτες ως κυβερνητικός βουλευτής ο κ. Σ. Τσιλιγγίρης  και η Ξάνθη δεν έχει καταγράψει τις παρεμβάσεις του, εκτός από τις αναρτήσεις των συνεργατών του στο facebook που απλά αναφέρουν ότι παρέστη σε κάποια εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα και πέραν αυτού, έτερον ουδέν.

Εν τω μεταξύ η Ξάνθη αποκομμένη από την Αθήνα, βιώνει σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς.

Όπως δείχνει το όλο θέμα, ο κ. Τσιλιγγίρης, δεν γνωρίζει τις ανάγκες της Ξάνθης και τις προτεραιότητες των Ξανθιωτών.

Στο μόνο που τα πάει καλά είναι, όπως μαθαίνουμε,  στις μεταθέσεις του στρατιωτικού προσωπικού με «άκρες» που έχει στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης. Το θέμα είναι όμως ότι η Ξάνθη δεν έχει ανάγκη από μεταθέσεις με «βύσμα» που το βύσμα στην προκειμένη περίπτωση είναι ο βουλευτής κ. Τσιλιγκίρης, αλλά από επάνδρωση της Αστυνομίας της Ξάνθης, όπου το τελευταίο συμβάν και δεκάδες άλλα, που έχει να κάνει με το ξήλωμα των 70 μετασχηματισμών, από την ύπαιθρο της Ξάνθης, πράγμα που σημαίνει ότι οι «γνωστοί άγνωστοι του Δροσερού» «δούλευαν» μερόνυχτα σκαρφαλωμένοι στους στύλους της ΔΕΗ και κανένας δεν τους πήρε χαμπάρι.

Δεν είδαμε ούτε ακούσαμε τον κυβερνητικό βουλευτή να παίρνει θέση στα θέματα κλοπής και καταστροφής της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας στην Ξάνθη, ούτε βέβαια αν έκανε κάποια παρέμβαση στον κ. Χρυσοχοίδη να φέρει κανέναν αστυνομικό παραπάνω και να βγει στους δρόμους.

Άρα και σε αυτόν τον τόσο αιχμηρό τομέα που άπτεται της ασφάλειας των πολιτών, ο κυβερνητικός βουλευτής, τηρεί σιγή ιχθύος, μήπως πρέπει οι πολίτες της Ξάνθης που ναι μεν ψήφισαν τον κ. Τσιλιγγίρη να αποταθούνε στον κ. Μπαράν ;

 

Παρακαλείτε ο Μπαράν Μπουρχάν να πιέσει και το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας

 

Μαθαίνουμε ότι μετά από πιέσεις του βουλευτή Ξάνθης Μπαράν Μπουρχάν προς τους καρεκλοκένταυρους των Αθηνών κατάφερε, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του να «φέρει» 7 άτομα στο Τελωνείο των Κήπων που κανένας δεν αμφισβητεί ότι είναι μία πολύ σημαντική πύλη οικονομικής εισόδου στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και φυσικά ολοκλήρου της Ελλάδος και κανένας δεν αμφισβητεί τα λεγόμενα του βουλευτή. Όμως, μήπως γίνεται, να πιέσει και λίγο παραπάνω καταθέτοντας ερωτήσεις στον Υπουργό ΠΡΟΠΟ Χρυσοχοΐδη, μιας και προέρχεται από τον ίδιο πολιτικό συγγενικό χώρο, δηλαδή από το ΠΑΣΟΚ, να στείλει μερικούς αστυνομικούς και στην Ξάνθη τώρα που πήρε και το «κολάι»;

Γιατί στην Ξάνθη, τα τελευταία χρόνια που ο Χρυσοχοΐδης κρατάει το τιμόνι της αστυνομίας, αστυνομικό ακούμε και αστυνομικό δεν βλέπουμε.

Και δεν βλέπουμε μόνο αστυνομικό αλλά ούτε και κυβερνητικό βουλευτή. Εξαφανίσθηκε και αυτός μαζί με τους αστυνομικούς.