Γ. Τσιτιρίδης για Τρίτη φορά στο τιμόνι του δήμου Αβδήρων

«Καθάρισε» το παιγνίδι από την πρώτη εκλογική Κυριακή ο νυν δήμαρχος Αβδήρων με ένα ποσοστό που ξεπερνάει το 54%.

Ποιο συγκεκριμένα με καταμετρημένο το 100% των εκλογικών τμημάτων παρουσιάζονται τα παρακάτω αποτελέσματα. Ήτοι με 15 έδρες έναντι 10 Του Θανάση Κριτσίνη που από ότι φαίνεται δεν έπεισε για το πρόγραμμα του τους Αβδηρίτες, ο Γ. Τσιτιρίδης συνεχίζει απρόσκοπτα το δημιουργικό του έργο στον δήμο Αβδήρων. Ποιο συγκεκριμένα αυτά τα είναι τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023.

Ποσοστό

Ψήφοι

Έδρες

Τσιτιρίδης Γεώργιος

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

54,76

7.432

15

Κριτσίνης Αθανάσιος

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

43,34

5.882

10

Μαχαιρίδου Παρασκευή (Βούλα)

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΒΔΗΡΩΝ

1,89

257

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημότες του Δήμου Αβδήρων που μας τίμησαν με την ψήφο τους, δείχνοντας μας την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους για ακόμη μια φορά και ανέδειξαν το Συνδυασμό μας στην πρώτη θέση με ποσοστό 54.8%.

Οι συνδημότες μας αναγνωρίζοντας το έργο που έχει γίνει αυτή τη δημοτική περίοδο ανέδειξαν το Συνδυασμό μας και πάλι Δημοτική Αρχή, ώστε να συνεχίσουμε για να ολοκληρώσουμε τα σημαντικά έργα υποδομών, προϋπολογισμού 37 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία έχουμε εντάξει σε χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και να υλοποιήσουμε τους στόχους τους οποίους θέσαμε για τα επόμενα χρόνια.

Να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες και τους υποψήφιους του Συνδυασμού μας για τον τίμιο αγώνα που δώσαμε.

Να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας για την αγάπη που έδειξαν τόσο σε εμένα όσο και στον Συνδυασμό μας ”ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ”.