Δύσκολες ώρες στην Βόρεια Εύβοια – Εγκλωβισμένοι οι κάτοικοι στο Πευκί!

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που μας έρχονται από την περιοχή της Βόρειας Εύβοιας. Τα πάντα έχουν πλημμυρίσει, ενώ αρκετοί κάτοικοι στο Πευκί είναι εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους.

“Είμαστε εγκλωβισμένοι, ενώ ο Δήμος είναι επι ποδός και ανοίγει κανάλια προς τη θάλασσα, όμως ο μεγάλος όγκος νερού από τα ορεινά και από την έλλειψη δέντρων κάνει το έργο αδύνατο! Οι περισσότεροι κάτοικοι του Πευκιου είναι εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους και η βροχή συνεχίζει να πέφτει χωρίς σταματημό” επισημαίνει στο lamianow.gr κάτοικος της περιοχής που μας έστειλε και τις σχετικές εικόνες από το σημείο.

“Η βροχή συνεχίζει και οι προγνώσεις λένε για δύσκολη νύχτα. Το Πευκί έχει και τουρίστες ακόμα, ελπίζω να μας προσπεράσει στην επόμενη φάση η καταιγίδα γιατί θα έχουμε σοβαρότερα προβλήματα από ότι τώρα. Στη γειτονιά μου έχει έρθει το νερό στις εισόδους των σπιτιών. Αναμένονται δύσκολες ώρες. Ο Θεός να βάλει το χέρι του” καταλήγει.

Να σημειώσουμε πως οι πυροσβεστικές δυνάμεις και η πολιτική προστασία προσπαθούν να απομακρύνουν ανθρώπους και να τους μεταφέρουν σε ασφαλή σημεία, δεκάδες είναι τα σπίτια που έχουν πλημμυρίσει, όπως επίσης και τα δέντρα που έχουν πέσει από τους ισχυρούς ανέμους.