ΑΛΕΥΡΟΠΟΙΙΑ ΚΑΛΟΠΗΤΑ

Η Ξανθιώτικη επιχείρηση στο 2ο χιλιόμετρο Ξάνθης Λάγους, σύμφωνα με τον υπεύθυνο Χ. Μαλαδένη, έχει «απλωθεί» εκτός από την Βόρεια Ελλάδα στην Νότιο Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Η ποιότητα και οι λογικές τιμές της δεν αφήνουν αδιάφορους τους επαγγελματίες,  τους ιδιοκτήτες αλυσίδων super market αλλά και τις νοικοκυρές που ψηφίζουν χωρίς ενδοιασμό την ποιότητα ΚΑΛΟΠΗΤΑ.

Οι επαγγελματίες βρήκαν στην γκάμα των προϊόντων της ΚΑΛΟΠΗΤΑ,  εκτός από την ποιότητα που αυτή είναι δεδομένη,  και άλευρα για όλες τις ειδικότητες των αρτοσκευασμάτων τους.

Για παράδειγμα, όπως αναφέρουν οι ζαχαροπλάστες της Ξάνθης και οι φούρνοι, βρήκαν το αλεύρι για τα γλυκά τους αλλά και για τα αρτοποιήματα τους όπως ψωμί και διάφορα βουτήματα.

Σαφέστατα και δεν είναι τυχαία που καθημερινά οι επαγγελματίες αλλά και οι νοικοκυρές προτιμούν τα προϊόντα της ΚΑΛΟΠΗΤΑ, αφού στην κυριολεξία τους «λύνει τα χέρια».

Όπως μας εξηγεί ο Χ. Μαλαδένης, αυτό δεν είναι τυχαίο. Η συνεχής φροντίδα της διατήρησης του ονόματος της επιχείρησης με πρόσημο την ποιότητα θεωρείτε δεδομένη.

Αυτός είναι και ο λόγος που η εταιρεία επενδύει σε επιστημονικό προσωπικό που είναι επιφορτισμένο με συνεχής ελέγχους στο χωράφι, στην επεξεργασία και φυσικά στο τελικό προϊόν.

Άλλωστε, όπως επισημαίνει ο κ. Μαλαδένης, το τελικό προϊόν που φτάνει στα χέρια του επαγγελματία και της νοικοκυράς, είναι η ταυτότητά μας. Άρα, δεν γίνεται να μην την προσέξουμε.

Αυτός είναι ο λόγος που, παρά τις δυσκολίες της αγοράς, η ΚΑΛΟΠΗΤΑ, στηρίζει επάξια το όνομά της.

Η ποιότητα, το δίκτυο διανομών που έχει αναπτύξει και αναπτύσσει καθημερινά, αλλά και η λογικές τιμές, είναι το διαβατήριο για μία πετυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα.