ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΟΙ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ

Λαθρομετανάστες και «ευπαθείς» έχουν αποθρασυνθεί. Κάτι πρέπει να γίνει

 

Ακόμη μία ληστεία ήρθε να προστεθεί στην πολύπαθη Ξάνθη όπου οι τρείς ληστές με την χρήση βίας λήστεψαν έναν συμπολίτη μας σε οικισμό της Ξάνθης

 

ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ; Νοιώθουν ασφαλείςς οι Ξανθιωτες;

Τι πρέπει να γίνει για να ξανανιώσουν ασφαλείς οι Ξανθιώτες;

 

Άραγε πόση σημασία έχει αν τα τρία άτομα που διέπραξαν την ληστεία και έσπειραν τον πανικό στον συμπολίτη μας, αν τους συνέλαβε η αστυνομία.

 

Το θέμα βέβαια δεν είναι απλά να συλλαμβάνονται οι κακοποιοί και να οδηγούνται στην δικαιοσύνη αλλά, να υπάρχει το αίσθημα ασφάλειας στους Ξανθιώτες που χάθηκε από την στιγμή που λαθρομετανάστες και οι «ευπαθείς κοινωνικές ομάδες» έχουν αποθρασυνθεί γιατί δεν βλέπουν αστυνομικούς στους δρόμους και γνωρίζουν από πρώτο χέρι πώς τα ενδιαφέροντα των πολιτικών της Αθήνας είναι πώς θα επανεκλεγούν, ανεξάρτητα από κόμμα και χρώμα που ανήκουν. Όλοι γνωρίζουν ‘ότι η προτεραιότητα τους είναι να επανεκλεγούν.

 

Οι Ξανθιώτες αστυνομικοί καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες.

Όμως, δυστυχώς, αυτό δεν αρκεί.

Διαβάστε τι λέει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί στην Ξάνθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης τρεις ημεδαποί, κατηγορούμενοι για ληστεία σε βάρος ημεδαπού που διαπράχθηκε χθες το βράδυ σε οικισμό της Ξάνθης. Συγκεκριμένα οι δράστες ενεργώντας από κοινού, με τη χρήση σωματικής βίας και απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από την κατοχή του παθόντα χρηματικό ποσό και την πιστωτική του κάρτα τραπέζης, με την οποία στη συνέχεια πραγματοποιήσαν συναλλαγές. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.