Όπως δείχνουν τα πράγματα ο δήμαρχος Τοπείρου Θ. Μίχογλου με τα έργα που τελειώσει και κοινοποιεί, είχε προετοιμαστεί σωστά για να παρουσιαστούν τα κατάλληλα έργα την κατάλληλη στιγμή και όχι απαραίτητα επειδή είναι προεκλογική περίοδος.

Επειδή τα έργα χρειάζονται δύο με τρία έργα για να ωριμάσουν αυτό σημαίνει ότι όλο τον προηγούμενο καιρό ο δήμαρχος Τοπείρου με τους στενούς του συνεργάτες έκαναν δουλειά, προετοίμασαν τα έργα και ήρθε ο καιρός να τα υλοποιήσουν.

Όσο για την κριτική που του ασκείτε από την αντιπολίτευση, όση έμεινε, είναι άνευ αιτίας γιατί στον δήμο Τοπείρου ο Θωμάς Μίχογλου παίζει «μόνος» του μπάλα, τουλάχιστον αυτό μας λένε από την αντιπολίτευση.

Σίγουρα είναι πολλοί από την αντιπολίτευση που θα ήθελαν να καθίσουν στην καρέκλα του δημάρχου, αλλά μην ξεχνούμε ότι ο δήμος Τοπείρου, την προηγούμενη δεκαετία πέρασε μία πολιτική «θύελλα» που είχε σαν επίλογο τις αποφάσεις των δικαστηρίων που δικαίωσαν την πλευρά Μίχογλου και έτσι κόπηκαν πολλές πολιτικές «φτερούγες» αυτό έχει σήμερα σαν συνέπεια, ο Μίχογλου να μην έχει πολιτικό αντίπαλο για τις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Αυτό στην τελική, ήταν η αιτία που το έντιμο και ξεκάθαρο βάδισμα του δημάρχου Θωμά Μίχογλου τον σταθεροποίησε στο τιμόνι του δήμου.

Εκτιμάτε ότι στις επικείμενες εκλογές θα είναι μόνος του, μιας και πρώην πολύ ενεργός σύμβουλος της αντιπολίτευσης είπε ότι ο «Θωμάς παίζει μόνος του μπάλα» στον Τόπειρο