Μόνιμη λύση ζητά από τον υπουργό υγείας ο Μ. Μπουρχάν για τα προβλήματα του νοσοκομείου Ξάνθης

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Σ. ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ;

 

Το δρόμο προς την Βουλή πλέον παίρνει το θέμα με τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο Νοσοκομείο της Ξάνθης και που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών.

 

Με ερώτηση του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μπαράν Μπουρχάν, καλεί τον υπουργό υγείας να δώσει μόνιμη λύση στα προβλήματα του νοσοκομείου της Ξάνθης

Το θέμα των προβλημάτων στην παθολογική του νοσοκομείου της Ξάνθης άνοιξαν οι εργαζόμενοι επιστήμονες υγείας στην παθολογική του νοσοκομείου και ακολούθως ο Ιατρικός Σύλλογος με ενημέρωση προς τους πολίτες ότι υπάρχει σοβαρό θέμα στην εν λόγο κλινική.

Τέλος ο γιατρός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με ερώτηση του προς τον υπουργό υγείας θέτει πλέον την κυβέρνηση προ των ευθυνών της ως ακολούθως:

Σε ποιες ενέργειες σκοπεύει να προχωρήσει, ώστε να βρεθεί μόνιμη λύση, τόσο για την Παθολογική Κλινική, όσο και για τις υπόλοιπες Κλινικές του Γ.Ν. Ξάνθης, προκειμένου να προστατευθεί η Δημόσια Υγεία των πολιτών του Νομού;

Μέχρι στιγμής δεν ακούστηκε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου της Ξάνθης κυρία Ροφαέλα και δεν πήρε θέσεις ούτε για την γκρίνια των πολιτών, ούτε για την παρέμβαση των εργαζομένων στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου, ούτε και στην παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Άξιο αναφορά είναι η παντελής απουσία του κυβερνητικού βουλευτή Σ. Τσιλιγγίρη ο οποίος δεν απάντησε καν στην ερώτηση του βουλευτή προς τον υπουργό, δεν υπερασπίζετε τις κυβερνητικές θέσεις στα πυρά του αντιπολιτευόμενου βουλευτή και φυσικά συνεχίζει να παρίσταται στις κοπές της πρωτοχρονιάτικης πίτας των συλλογικοτήτων ως να «βαίνουν όλα καλώς» στον νομό Ξάνθης  με την υγεία των συμπολιτών μας.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο κυβερνητικός βουλευτής προέρχεται επαγγελματικά από τον ιατρικό κλάδο.