Ο εφιάλτης του κορονοϊού επιστρέφει δριμύτερος;

Τελικά από ότι μας λένε τα μέσα ενημέρωσης, ο εφιάλτης του κορονοιού, παρόλο που επικρίθηκε ο τρόπος επιβολής του στην συνείδηση του μέσου ανθρώπου, στην Ελλάδα της υπερβολής, ήταν λίγο ποιο έντονος ο τρόπος επιβολής μέσω τον καλοπληρωμένων διαμορφωτών της κοινής γνώμης, όλοι είπαν ότι ήταν μπόρα και πέρασε.

Δυστυχώς όμως όπως δείχνουν τα πράγματα διακρίνει κανείς στα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης ότι η προσπάθεια επιβολής του κορονοιού στην κοινή γνώμη συνεχίζεται παρόλο που οι αρμόδιοι της υγείας σε δηλώσεις τους μας λένε να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τις αποστάσεις και φυσικά τα ατομικά μέτρα προστασίας.

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε που οφείλετε αυτή η υπερπροσπάθεια των Ελλαδικών μέσων ενημέρωσης που μας δείχνουν την πορεία του κορονοιού βήμα βήμα σε ένα αυταρχικό κράτος όπως η Κίνα, αλλά πρέπει να ομολογήσουμε ότι γίνεται καλή έως πιεστική προσπάθεια να μας πείσουν ότι περίπου θα χαθεί ο πλανήτης αν δεν κάνουμε αυτό που προβλέπουν τα πρωτόκολλα.

Είπαμε προηγουμένως ότι δεν γνωρίζουμε την αιτία που τα Ελληνικά Μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν έντονα τα του κορωνοιού και τις υποπαραλαγές του και πιστεύουμε ότι αν δεν ήταν οι εκλογές, θα είχαν γεμίσει τα νοσοκομεία και το διαλυμένο δημόσιο σύστημα υγείας.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι επιχειρήσεις που πρέπει να επιβιώσουν.

Για να επιβιώσουν πρέπει να έχουν χρήμα.

Που θα το βρουν;

Με δεδομένο ότι η αγορά της Ελλάδος δεν είναι ιδιαίτερα εύρωστη για να συντηρήσει με τον διαφημιστικό χώρο τα μέσα ενημέρωσης, μοιραία οι επιχειρήσεις μέσων ενημέρωσης θα πρέπει να στραφούν είτε στο πολιτικό χρήμα- περιουσιακό στοιχείο των πολιτών – είτε στο «φαρμακευτικό» χρήμα.

Η απάντηση στην ερώτηση γιατί τα μέσα ενημέρωσης ξαναφέρνουν στο προσκήνιο τον κορωνοιό σε αυτήν την διάσταση νομίζω ότι δόθηκε.

Αν δεν το πήραν θα το πάρουν είτε από τον έναν είτε από τον άλλον.

Με τις υγείες μας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ